5th nov.

O poveste ciudată cu final fericit

Cerul s-a întunecat. La ora asta, în plină zi însorită? Am fost acaparat atât de mult de muncă şi nu am văzut că s-a înnorat afară?

Mă uit pe geam şi – surpriză: un nor negru părea că stă doar deasupra casei noastre aruncând o umbră groasă şi apăsătoare. Nu la casele de vis-a-vis şi nici la cele din spate. Doar la casa noastră. Foarte ciudat. Ce-i asta?

– Hei, voi vedeţi ce văd eu? Ia uitaţi-vă pe geam, le-am întrebat pe fete. Nu-mi răspunde nimeni. Le mai strig încă odată. Nimic.

Mă uit în toate camerele, mă urc la etaj. Nu era nimeni. Nu pot să cred. Alerg pe scări către uşă, dau să o deschid dar era închisă. Bag cheia şi încerc să deschid. Nu era închisă cu cheia dar totuşi nu se deschidea. Mă arunc înspre living către uşa care dădea în terasa de afară, o deschid şi ies buimac, încercând să-mi dau seama ce naiba se întâmplă.

De afară, puteam să văd că mai multe case, nu doar a noastră, aveau concentrat asupra lor un fascicol gri care cobora dintr-un bloc imens de metal ce plutea pe cer, la kilometri, poate, de suprafaţa pământului.  De ce doar unele case, de ce nu toate? Ce se întâmplă?

Îmi revin din uluială şi îmi aduc aminte de fete. Încep să le strig. Apoi ies pe stradă alergând, încercând să vorbesc cu cineva. O linişte apăsătoare domina atmosfera. Nicio mişcare. Nicăieri. Ce să fac? Am continuat să mai alerg, sperând că voi întâlni pe cineva. Mi-am adus aminte din nou de fete şi m-am întors către casă.

Pe drum, m-am gândit să întru într-o casă care avea deasupra acelaşi fascicol de ceaţă gri. Uşa era închisă. Am încercat să intru în alta. La fel. Unde e toată lumea?

Deodată, un muget puternic venit dinspre blocul imens de metal de pe cer cade asupra oraşului. Fusese atât de puternic, încât auzisem spărgându-se câteva ferestre.

Când am ajuns în faţa casei, am găsit ceea ce părea a fi un ecran mare cu o formă neregulată susţinut de un braţ ieşit din acel bloc de metal ce ameninţa oraşul dinspre cer. M-am apropiat încrezător că aceasta poate fi răspunsul acestei uluitoare situaţii.

Pe ecran se derula o imagine care surprindea cum oamenii erau luaţi pe sus de un un soi de aspirator gigantic şi transportaţi către blocul de metal. M-am uitat îngrozit la aceste imagini şi când încercam să înţeleg mai bine ce se întâmplă, imaginea îşi pierde din calitate, iar pe ecran apare o creatură greu de definit care rosteşte cu glas răguşit: „Numele meu este Upgrade. Ajută-mă să salvez planeta! Suntem invadaţi de Vilgax, Eon şi alţi extratereştri. Pământul e în pericol!”

Da, v-aţi dat seama că am dat în mintea copiilor, nu? Eh, cum să nu dai, cu atâţia prichindei în jur. E chiar indicat, pentru ei, că te simt de-al lor dar şi pentru mine, că mai întineresc niţel.

Aşadar, am răspuns apelului lui Upgrade de a face parte din echipa sa cu care vom salva lumea dar am nevoie de voi.

Ben 10 Omnivers (4)

Dragi părinţi, dragi copii, dacă v-a plăcut povestea mea, vă provoc să-i facem împreună un final fericit în care eu, ca un erou ce mă aflu – mai ales în ochii copiilor mei – voi salva planeta, voi recupera oamenii răpiţi de extratereştri şi îi voi alunga în altă galaxie.

Şi cum cu mâinile goale nu voi putea face faţă extratereştrilor, voi împrumuta din puterile lui BEN 10 care, la rândul lui, foloseşte puterea Omnitrix să se transforme într-un extraterestru super puternic să salveze lumea. Cu alte cuvinte: o să mă lupt de la egal la egal cu creaturi din alte lumi.

Pe scurt, vreau să alegeţi unul dintre personajele BEN 10 Omnivers în care să mă transform, să mi-l scrieţi aici, în comentarii, alături de o argumentaţie scurtă (aveţi de unde alege, sunt o grămadă de personaje), iar apoi să-l integrez în poveste. Pentru ca personajul să fie mai uşor de ales, pun la bătaie o pereche de căşti „BEN 10 Ultimate Alien” (foto). Cel mai argumentar răspuns, din unghiul meu de vedere, desigur, va primi căştile.

căști Ben 10

Dacă nu ştiţi, atunci aflaţi de la mine: Cartoon Network aduce pentru prima dată în România Omnitrixul lui BEN 10, celebrul personaj din serialul de desene animate. Dacă nu aţi fost duminica trecută la Băneasa Shopping City, unde Omnitrixul lui BEN 10 a fost prezent timp de 4 ore, vă propun să-l vedem împreună sâmbăta asta, 8 noiembrie, la AFI Palace Cotroceni, în faţa magazinului Noriel, între orele 12.00 şi 16.00!

Nu ştiţi cum arată Omnitrixul lui BEN 10? iată-l:

httpv://youtu.be/B-87V5Bv6zg

În încheiere, vă mai spun că noile episoade „BEN 10 Omnivers” vor putea fi urmărite la Cartoon Network începând cu 3 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 20.05.

Deci, ce personaj să fie?

Comments (4)
  • aaaaa Heatblast 🙂 Sa ne fie mai usor atunci cand facem fripturi la gratare 🙂

    • Ha, Ha :)))) Bună asta 🙂

  • Am castigat? 🙂

    • Aşa se pare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.