31st oct.

#familycar devine #masinadefamilie (episodul 2)

Am luat decizia ca #familycar să devină #masinadefamilie nu pentru că se va schimba ceva în concept, ci pentru ca să evit să mă mai bat pe hashtag-ul #familycar cu străinii. Şi apoi, #masinadefamilie e neaoş, de-al nostru.

Iată că am ajuns şi la episodul cu numărul 2 din #masinadefamilie, în care voi testa tot un Renault, de data asta modelul Captur, din 2013, despre care nu vreau să spun nimic până nu mă urc la volanul lui. Traseul pentru sâmbătă şi duminică este în curs de definitivare.

2

Pentru cine a crezut că mi-am cumpărat maşină, atunci când a văzut primul episod, cel cu Renault Scenic XMOD, rescriu aici în ce constă acest concept: testarea (deci e vorba despre un drive test) mai multor maşini care se potrivesc unei familii – în cazul nostru formată din 4 membri – în urma căruia să vin cu un feed-back nu foarte specializat, deci nu de ziarist auto, accentul fiind pe siguranţă, confort şi utilitate, din unghiul unui părinte cu familie în dotare.

Deci, nici Capturul pe care îl ridic azi de la Renault pentru acest week-end nu l-am cumpărat 🙂 Dar, mă rog, cine ştie… 🙂

Aşadar, următoarea maşină e tot un model Renault. Aşa a fost să fie şi le mulţumesc prietenilor de la Renault că sunt consecvenţi alături de mine acestui concept.

Ne revedem în curând când iar o să vă asasinez cu poze.

#masinadefamilie este un proiect susţinut de Kooperativa 2.0Renault România şi Sony.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.