30th oct.

DreamTeamRO reunited

Am citit azi la Adi Hădean un post mai special, de altfel ca tot ce face el, în care ne provoca să vorbim de bine pe cineva care ne-a depășit așteptările. Goooood! Foarte faină provocarea, drept pentru care îi răspund în cele ce urmează.

Caricatura-fara-fundalPrima persoană care îmi vine mai degrabă în suflet şi apoi în minte care mi-a depăşit aşteptările nu este o persoană, ci mai multe, o gaşcă, de fapt, toţi unul şi unul şi de care sunt fantastic de bucuros că mă văd din nou. Dar încă nu vă spun despre cine e vorba, pentru că o să vă prindeţi voi pe parcurs.

Am început aventura într-o formulă de patru, pe 27 februarie 2010 (dap, aproape 5 ani!!), cu o deplasare la Focşani (unde am revenit de încă vreo 3 ori), apoi am continuat-o într-una completă, de şase, cu alte deplasări la Sibiu, Buzău, Braşov, Mediaş (de vreo patru ori), Galaţi, Giurgiu, Suceava, apoi ne-am oprit din colindări, în februarie 2013.

Ei bine, la mijlocul lui noiembrie 2014 vom pleca din nou, într-o formulă aproximativ completă (mai aşteptăm doar un singur răspuns) şi chiar puţin îmbunătăţită. Aşa s-au potrivit programele, aşa s-au aliniat stelele.

Aşadar, DreamTeamRO reunited, după un an şi opt luni! Noi, de fapt, nu ne-am despărţit, am fost mereu împreună, doar că nu am mai făcut nicio călătorie din aia memorabilă, îndeajuns de greu de exprimat în cuvinte, ci doar de trăit live. Acelaşi neobosit twittmobil încăpător (foto) ne va fi tovarăş de drum.

Ultima oară am mers la Suceava, în februarie 2013, iar acum – aşa a fost să fie – ne întoarcem la Suceava dar doar pentru o zi, după care mergem la Târgu Mureş – în premieră pentru noi – iar dacă mai rămâne timp, tragem o fugă şi până la Bistriţa.

Ştiam că vom pleca din nou dar nu mă aşteptam să plecăm atât de repede şi nici să fim la fel de încântaţi ca la prima deplasare. Clar, ne era dor de aşa ceva.

Acum, când citeam postul lui Adi Hădean, îmi dau seama că tot el a fost motivul pentru care, într-o seară, la un restaurant din Bucureşti, când a venit să gătească pentru prieteni şi cinci dintre noi eram prezenţi acolo, urma să ne cunoaştem şi să punem la cale toată nebunia DreamTeamRO: Cristi, Vlad, Make, Nicu, Ştefan, eu şi mai tânărul dar promiţătorul Cristi, lipit la ultima noastră deplasare 🙂

Aşadar, dau şi eu provocarea mai departe către cine vrea să o preia: să vorbească de bine pe cineva care i-a depăşit aşteptările.

Mulţumesc, Adi

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.