27th oct.

Am de dat o invitație la TeCOMM Cluj, un eveniment de eCommerce

Da, am o invitaţie gratuită pentru o persoană la TECOMM Cluj, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comerţului electronic din România, la care revista pe care o conduc, retail-FMCG.ro, este partener media, eveniment ce va avea loc săptămâna aceasta în Cluj-Napoca, în zilele de 30 şi 31 octombrie, la Grand Hotel Italia.

Macheta TeCOMM

Dar din dar se face rai, aşa că ofer această invitaţie cu condiţia ca persoana care o doreşte să fie din această zonă, a eCommerce-ului, măcar să ştiu că a fost utilizată cu succes şi să ofere, la final,  în scris, un feedback al evenimentului pentru a putea fi publicat ulterior în revista retail-FMCG.ro.

Dacă accesaţi site-ul tecomm.ro şi studiaţi agenda, veţi vedea că este o invitaţie foarte valoroasă, atât prin prisma speakerilor prezenţi la eveniment, cât şi prin costul ei.

Deci, e simplu: o invitaţie gratuită  la TeCOMM cuiva care chiar îi foloseşte prezenţa acolo, iar la final să îmi trimită un feed-back asupra evenimentului.

Doritorii pot trimite intenţia de participare la eveniment pe adresa revista@retail-fmcg.ro, până miercuri, 29 octombrie 2014, ora 16.00. Voi alege cel mai argumentat răspuns la întrebarea: de ce vrei să vii la evenimentul TeCOMM?

Succes!

PS. Mai mult ca sigur va urma o invitaţie şi pentru TeCOMM Iaşi, din 6 noiembrie. Dar toate la timpul lor.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.