24th oct.

Tabăra Snow Camp e o joacă serioasă ‪#‎bizsmscamp

Ah, mişto chestii mai fac oamenii ăştia de la Revista Biz, tare mişto, iar una dintre ele – cea mai tare dintre ele – e tabăra de Social Media de la Pârâul Rece, Predeal, în ambele variante: de vară – Summer Camp şi de iarnă – Snow Camp.

Cum tabăra Summer Camp am bifat-o astă vară, era cazul să bifez şi tabăra Snow Camp de anul ăsta, din perioada 27 – 30 noiembrie, a 8-a tabără, dacă am socotit eu bine.  Dap, e oficial, merg din nou în tabără!

1

Nu ştiu cum să vă spun, în toţi anii ăştia mi se tot povestea cum a fost în tabără şi cât de mişto e dar tot nu reuşeam să mă urnesc. Ei, acum că am fost, am văzut şi simţit la faţa locului ce şi cum, nici nu s-a pus problema să nu revin. Tabăra e o joacă serioasă, o combinaţie „letală” de fun şi learning.

Cum vă spuneam, orice aş scrie aici, nu poate fi destul de convingător pentru nimeni să vină în tabără. Trebuie să fii acolo. Am, totuşi, un argument solid. Uite ce spuneam eu după Summer Camp – ul de astă vară:

Ca o concluzie, din punctul de vedere al unui blogger, mersul bun şi eficienţa acestui triunghi BAC (Bloggeri – Agenţii – Companii) stă în faptul că nu trebuie să aştept ca anumite branduri sau agenţii să mă descopere, pentru că e cam greu să se întâmple asta, ci să merg eu către acestea şi să le propun proiecte sau acţiuni concrete, abordare de pe urma căruia toată lumea are doar de câştigat.

În acest fel, aş putea să spun că tabăra mi-a întărit aşteptarea potrivit căreia dacă eşti bine intenţionat şi îţi stăpâneşti bine nişa şi comunitatea, poţi să te îndrepţi cu curaj către agenţii şi branduri unde vei găsi deschiderea necesară, lucru pe care îl recomand celor care mai cred că plouă cu campanii dar nu stau ei sub norul potrivit. Ploaia trebuie provocată.

Păi da, că după tabără au ieşit câteva proiecte în ceea ce mă priveşte, pe partea de business dar şi pe partea de blogging, iar altele au şanse mari să se concretizeze, tocmai pentru că am pus în aplicare câteva lucruri pe care le-am dobândit în tabără, mai ales cu partea aia cu curajul: mişcă-ţi fundul şi propune-le tu proiecte. Şi cel mai elocvent exemplu este #familycar (în curând, al doilea episod).

Dacă la prima mea tabără am fost un pic stingher, aşa ca prima oară, de data asta o să merg ca acasă pentru că ştiu că se poate mai bine şi se poate şi mai mult 🙂 Abia aştept să-i revăd pe unii şi să-i cunosc pe alţii, iar pentru cine încă mai stă pe gânduri, fie că e blogger, fie că e de la vreo agenţie sau companie, are pretenţia că face Social Media şi nu ştie ce e joaca serioasă numită Snow Camp, îi sugerez că acesta e locul unde trebuie să fie între 27 şi 30 noiembrie!

Partenerii Snow Camp:

Telekom, UniCredit Tiriac Bank, Samsung, Renault, Shoppy, Coca-Cola, Staropramen, Samburesti, Himalaya, TNT, Calif, Heidi si Air-France KLM.

Ne vedem în tabără!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.