11th oct.

Culorile toamnei din Grădina Botanică – episodul 1

Anul ăsta am ajuns mai devreme în Gradina Botanică, adică azi, faţă de începutul lui noiembrie când am ajuns anul trecut şi ăsta e motivul pentru care nu am prins chiar toate culorile toamnei. Am surprins doar verdele şi cel mult galbenul frunzelor, fară acea nuanţă de maroniu care face tot farmecul.

Voi reveni şi în noiembrie, asta-i clar.

De ce în Grădina Botanică? Păi, dacă nu aici, atunci unde poţi surprinde cele mai frumoase culori ale toamnei, cu o mare varietate de copaci, plante şi flori? Altfel, mă relaxează foarte tare, iar cu atâta verde în jur parcă respiri şi altfel. Intrarea nu e un capăt de ţară, e 2 lei pentru copii şi 5 lei pentru adulţi. Şi merită din plin o plimbare printre minunăţiile alea de copaci.

De data asta, am făcut poze în tandem, eu cu Ana şi ne-am întrecut în a prinde cele mai bune cadre, cele mai potrivite unghiuri, iar dintre toate pozele făcute azi, îmi plac două în mod deosebit. Asta e făcută de Ana:

DSC02114

Şi asta de mine:

DSC02223

Artă, nu? 🙂

Iată-le şi pe restul, cu promisiunea că voi reveni la începutul lui noiembrie în Gradina Botanică să mai facem un rând de poze:

Poze realizate cu camera compactă Sony HX60 cu zoom optic 30x.

Va urma

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.