10th oct.

Oala cu bunătăți, un concept de food sharing inedit

Ieri am „gustat” şi eu pentru prima oară din conceptul „Oala cu Bunătăţi„, un fel de food sharing dacă pot spune aşa, adică comanzi online de mâncare ca la mama acasă, în cantităţi mai mari, pentru acasă, dacă ai musafiri sau faci vreun party sau pentru birou, dacă strângi o gaşcă de colegi flămânzi, cu livrare la domiciliu sau la birou.

Ideea e că preţurile şi porţiile sunt la Kilogram, deci nu poţi comanda o porţie sau două, cum e la cateringul clasic. Există cantităţi minime comandate. Spre exemplu, noi am comandat şi primit ieri la birou, 2,4 kg de ciorbă de văcuţă, 2 kg de lasagna, 2 kg de sărmăluţe (mai exact 27 de sărmăţuţe) în foi de varză şi 1 kg de tiramisu (vedeţi poze mai jos). Poate sună grosier dar dacă îţi faci un calcul, ieşi mai bine aşa şi nu mă feresc să vă recomand să încercaţi.

IMG-5511

 

Ciorbar de felul meu, eu am fost primul care m-am aruncat spre ciorba de văcuţă, că nu m-am putut abţine. E bună, e o ciorbă de văcuţă autentică, cu cartofi mulţi şi carnea bine fiartă, aşa cum îmi place mie. Mai apoi am încercat sărmăluţele care au gustul de „acasă” şi lasagna ce face parte dintr-o gamă de produse create în colaborare cu restaurantul Trattoria Verdi, deci vă daţi seama că nu a fost rea deloc.

Îmi place că pe site au şi categoria „Zero Zahăr„. Altă dată poate mă strâmbam când auzeam sintagma „fără zahăr” dar pe mine m-au nimerit pentru că de vreo 2 luni de zile sunt la un soi de cură cu ajutorul căreia deja am dat jos aproape 5 kg, deci e treabă serioasă.

Şi regimul ăsta al meu care presupune să combini deştept felurile de mâncare, nicidecum să te înfometezi şi să-ţi tai toate plăcerile culinare, include dulciuri fără zahăr, doar cu îndulcitor, inclusiv la cafea, ca să nu mai zic de ciocolata (fără zahăr) de care nu mă pot lipsi. Deci, categoria asta e foarte bună pentru cei ca mine.

Adunând şi scăzând, din Oala cu Bunătăţi ai de unde alege, ai o grămadă de variante, poţi primi chiar şi preparate gătite exclusiv, pe comandă, care nu se află neapărat în meniu şi au şi câteva oferte promoţionale tentante, noutăţi anunţate şi pe pagina lor de Facebook.

Aşadar, vă doresc poftă bună!

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.