2nd oct.

Start în aventura #familycar

Iată că a venit, în sfârşit, vremea să înceapă aventura #familycar, un concept unic – cred eu – în România pe care îl pun la cale de ceva timp.

Proiectul #familycar implică testarea unei maşini de familie – în general monovolume – fără pretentii de feed-back specializat de jurnalist auto, doar pe latura utilitară. Dacă nici eu nu am cu ce umple o maşină…:)

Deci, accentul va fi pe aspectul utilitar, în stilul meu scriitoricesc şi bazându-mă pe o experienţă de condus de 23 de ani. Da, fix în luna septembrie 2014 am făcut 23 de ani de când am permis.

Aşadar, în noua mea aventură voi urmări la maşinile pe care le voi testa siguranţa, aspectul utilitar (inclusiv consumul) şi confortul autovehicului.

Primul episod va debuta mâine, 3 octombrie, cu modelul Renault Scenic XMOD, lansat în 2013, pe care îl voi purta pe meleagurile copilăriei mele, în Vrancea. Printre altele, vom trece prin Focşani, oraşul unde m-am născut, pe la fosta casă a bunicilor şi locurile unde îmi petreceam vacanţele – să le arăt şi celor mici – vom merge pe la Cascada Putnei şi ne vom caza la Lepşa, cea mai ozonată localitate din ţară.

Platforme Social Media pentru #familycar: claudiuciobanu.eu si conturile personale de Twitter, Facebook, Instagram, Google+ şi LinkedIn.

familycar-cover

Proiect susţinut de Kooperativa 2.0Renault România şi Sony.

Stay tuned pe #familycar!

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.