2nd oct.

Piesa „Vicleniile lui Scapino” ne propune câțiva tineri actori foarte buni

Mâine, 3 octombrie 2014, va avea loc premiera piesei „Vicleniile lui Scapino” de la Teatrul Masca. Eu am avut plăcerea să văd această piesă în avanpremieră, alăltăieri, la Ziua Bloggerilor de la Teatrul Masca, un eveniment care a devenit deja tradiţie, unde m-am revăzut cu aceeaşi prieteni bloggeri ai teatrului din Bd. Uverturii.

Piesa „Vicleniile lui Scapino”, de Moliere, în regia maestrului Mihai Mălaimare, ne-a propus câţiva tineri actori foarte talentaţi, de care chiar nu auzisem şi nu sunt chiar străin – să zic aşa – de Teatrul Masca, loc unde m-am simţit întotdeauna ca acasă.

Şi s-au descurcat foarte bine, mai ales Massimilliano Nugnes, cel care a interpretat personajul principal Scapino, care a terminat de doar 2 ani Institutul de Teatru şi a jucat excelent alături de mai experimentaţii Valentin Mihalache şi Aurel Sandu.

Distributia completă:

Argante – Valentin Mihalache

Geronte -Aurel Sandu

Octave – Robert Poiana

Leandre – Cristian Neacsu

Zerbinette- Ioana Rufu

Hyacinthe – Oana Dragnea

Scapino – Massimilliano Nugnes

Sylvestre – Eugen Fetescu

Nerine – Laura Dumitrascu Duica

Spectacolul are acelaşi format de succes, cu o poveste întortocheată dar plină de haz, plină de peripeţii dar care se termină bine, în genul pieselor „Slugă la doi stăpâni” sau „Comedia Erorilor”, toate în stilul inconfundabil al Teatrului Masca.

„Va fi un spectacol pe care îl veti iubi pentru că veţi râde cu lacrimi, pentru că veţi fi martorii unor creaţii actoriceşti splendide, pentru că întâlnirea dumneavoastră cu textul lui Moliere se va petrece într-un mod cu totul excepţional.

Vicleniile lui Scapino este un regal pe care Masca îl oferă cu bucurie publicului său în debutul stagiunii aniversare cu numărul 25, ” ne asigură Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Şi vă asigur şi eu!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.