25th sept.

Ne vedem marțea viitoare la Ziua Bloggerilor de la Teatrul Masca

Îmi amintesc că la prima ediţie a Zilei Bloggerilor de la Teatrul Masca, ediţie organizată de către noi, băieţii din DreamTeamRO, în 11 martie 2011, eram în stare de virgulă, adică puţin mai mult cocârjat şi suferind, înainte de operaţia pe coloană (hernie de disc) din luna mai 2011.

Cu toate astea, a fost un super eveniment. Am văzut o piesă excelentă, una dintre cele mai de succes piese jucate de actorii de la Teatrul Masca – “Slugă la doi stăpâni”, o comedie de Carlo Goldoni, prilej cu care am arătat tuturor deschiderea către online a prietenilor noştri de la Tetrul Masca.

Apoi, au urmat alte ediţii, păstrându-se tradiţia potrivit căreia, în fiecare an, la Masca, pe Bd Uverturii, nr 70 din Cartierul Militari, bloggerii au porţile deschise şi sunt invitaţi să urmărească o piesă bună, iar apoi să-i cunoască pe actori, la un pahar de bere sau o cafea.

max-si-aurelNu am lipsit de la nicio ediţie şi nici în acest an nu voi lipsi. Ediţia din acest an a Zilei Bloggerilor, cea de-a 4-a, va avea loc marţea viitoare, pe 30 septembrie 2014, începând cu ora 19.30, la Teatrul Masca din Bd Uverturii, nr 70, cartier Militari. Piesa pe care o vom viziona este Vicleniile lui Scapino, de Moliere, Actul 1. Actul 2 va fi în ceainăria teatrului, la un pahar de vorbă, în care mastru de ceremonii va fi Dl. Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Piesa „Vicleniile lui Scapino” va fi vizionată de către noi, bloggerii, în avanpremieră, premiera pentru public fiind programată pentru seara de 3 octombrie!

Aşa că, dragi bloggeri, pentru spectacolul de marţi sunt disponibile doar 120 de locuri care aproape s-au ocupat, aşa că vă recomand să le ocupaţi. Înscrierile se fac pe e-mail, (florentinananau@yahoo.com) persoana de contact Florentina Dadal, cu menţiunea numărului de locuri (1 sau 2).

Ne vedem marţea viitoare la Teatrul Masca!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.