8th aug.

Cum a fost la „Gardienii Galaxiei” și cine a câștigat invitația dublă la film

guardians-galaxy

Azi, 8 august, este premiera filmului „Gardienii Galaxiei” de la Marvel, distribuit de Forum Film România şi proiectat în format 2D, 3D şi IMAX 3D. Am avut privilegiul să-l văd în avanpremieră în această săptămână, miercuri, la sala IMAX Cinema City din AFI Cotroceni.

A fost mai funny de cât mă aşteptam şi nu cred că se supără nimeni dacă îl încadrăm în genul comedie SF. În rest, efecte a la Marvel, cum ne-au obişnuit producţiile sale, iar povestea este una uşoară, fără accente dramatice şi suspans. Apar câteva personaje non-umane (dacă pot să zic aşa) foarte simpatice care aduc un farmec aparte producţiei. De multe ori m-am întrebat dacă nu mă uit la un film de desene animate. Oricum, bine realizat filmul.

Iată cum se prezintă personajele principale din Gardienii Galaxiei: Rocket Raccoon, Groot, Star Lord, Gamora şi Drax prin intermediul actorilor sau a celor care îi dublează:

httpv://youtu.be/PkfJ_U-DiAI

O situaţie ciudată, pe care nu am mai întâlnit-o de mult în cinematografe. Ştiţi cum sunt serialele americane de comedie, atunci când e vreo scenă sau vreo replică comice, apare înregistrat un cor de râsete, nu? Cam aşa a fost miercuri, la avanpremieră. Nu toate situaţiile au fost foarte comice dar câţiva aveau grijă să rânjească decisiv şi sonor pentru a stârni hohote sau râsete, în sală. Hilar de-a dreptul.

Cum a salvat Star Lord întreaga Galaxie? Dansând! Evident după muzica anilor ’70. Dar am promis că nu mai fac spoilere, aşa că vă invit să-l vedeţi cu toată încrederea. E un film uşurel, de destindere şi puteţi lua liniştiţi şi copiii, chiar dacă e cu subtitrare.

Iar acum, după cum am promis, dau o invitaţie dublă la filmul „Gardienii Galaxiei”, azi, în ziua premierei, ca urmare a provocării muzicale pe care am propus-o pe 1 august. Mulţumesc celor care au intrat în joaca mea şi au avut plăcerea să-şi amintească de superba muzică a anilor ’70.

Aşadar, cel mai mult mi-a plăcut „caseta” dar şi ambalajul ei, propuse de către Ion Popusoi. Aici este comentariul lui. Felicitări!

Reamintesc că invitaţia dublă este valabilă în săptămâna de după premieră (11-14 august 2014), de luni până joi, doar la proiecţiile Cinema City din SUN Plaza – Bucureşti sau la sălile Cinema City din ţară (aici este lista cinematografelor).

Foto

Comments (1)
  • Multumesc mult, Ionut!
    Ambalajul e mereu de mare angajament.
    Sa facem o caseta si cu anii 80.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.