7th aug.

Happy Hour la sală și SPA

Mâine fac o săptămână de când merg, în fiecare zi, la sală şi SPA, la doi paşi de mine, în noul cartier Militari Residence din Roşu. Mă bucur că m-am urnit, că o cam lăsasem mai moale cu sportul, iar kilogramele începuse să se aşeze din nou.

Este vorba de Militari Residence Wellness, deschis anul trecut, odată cu extinderea noului cartier. Cartier care s-a construit şi populat în mai puţin de 3 ani. Şi încă se extinde.

La sală am învăţat câteva programe pentru ăia cu spatele rablagit ca al meu, fără prea multă ţopâială, ridicări, aplecări sau alte mişcări care să dăuneze coloanei. Am prins şi un program special de o oră, Step&Kick, de era să leşin de la efort dar mi-a prins bine. În fiecare zi sunt programe speciale, incluse în abonament, la diferite ore. Eu mi-am propus să fac 2 astfel de programe pe săptămână, cel puţin deocamdată.

Încă ceva: aparatele sunt toate noi, la standarde foarte ok.

După sală, conform ritualului, merg la SPA ce cuprinde piscină de dimensiuni mari, saună umedă, saună uscată şi jacuzzi. Înnotul este foarte recomandat pentru cei cu foste sau actuale probleme cu spatele., iar mie îmi prinde bine.

Ah, să nu uit de locul de joacă. Dacă prichindeii se satură de bălăceală, au unde să meargă. Copii sub 10 ani, au acces gratuit la SPA, însoţiţi de părinţi, evident.

Toate astea la un abonament cu un preţ foarte bun, de 150 de lei pe lună. Dacă intraţi pe site, o să vedeţi un tip de abonament care se cheamă Happy Hour, la 150 de lei, cu intrare in Clubul Wellness nu mai devreme de ora 12.00 şi nu mai târziu de ora 15.00, inclusiv sâmbăta şi duminica.

Cu alte cuvinte, intri între 12.00 şi 15.00 şi stai cât vrei! Da, ştiu, nu este pentru toată lumea, dat fiind că orele astea nu sunt accesibile pentru toţi din cauza job-ului. Dar tocmai în asta constă oferta.

Restul tipurilor de abonament sunt de la 350 de lei, în sus, abonamente care includ toate cele de mai sus, precum abonamentul Happy Hour.

Dacă tot nu este un articol plătit, ci doar o experienţă pe care vreau să o împărtăşesc cu voi, o să scriu şi câteva chestiuni care pot fi îmbunătăţite la Militari Residence Wellness:

În primul rând prosoapele care se dau din partea casei, se pot spăla mai bine, cu mai mare atenţie, nu cu mult efort în plus. Deseori sunt pătate şi au un miros uşor neplăcut.

În al doilea rând, se pot monta plase de tânţari la geamurile de la piscină. Pe tot parcursul zilei, geamurile sunt larg deschise, iar muştele sunt peste tot. Şi multe. Investiţia nu e foarte mare, să fim serioşi. Altfel, temperatura la piscină este una perfectă.

Şi în al treilea rând, în vestiare, la duşuri, e un miros cam greu, de canal, deşi vestiarele arată foarte bine. Aici nu ştiu cum se poate rezolva, că nu prea ştiu care este cauza.

În rest, condiţii de 5 stele, jos pălăria pentru investiţie, pentru finisaje şi dotări.

Am vrut să vă spun şi vouă, celor care staţi oarecum prin zonă şi Happy Hour poate fi accesibil pentru voi. Da, convenienţa, faptul că e foarte aproape de casă, a fost hotărâtoare.

Vă las şi câteva fotografii aici. Mai multe informaţii pe www.militariwellness.ro.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.