31st iul.

Am apărut în revista All Retail din Ucraina

interviu

Colegii ucraineni de la revista All Retail, colaboratori mai vechi de-ai noştri, au ţinut să îmi ia un interviu pentru revista lor care – evident – e în limba rusă. Deşi iniţial trebuia să fie o radiografie a retailului nostru, până la urmă interviul face o paralelă între piaţa de retail alimentar din ambele ţări. Mie mi se pare că a ieşit chiar interesantă paralela asta.

O să ziceţi că interviul e în limba ucraineană, care e diferită de limba rusă. NU! E în limba rusă pentru că ei se adresează vorbitorilor de limba rusă din spaţiul ex-sovietic, unor ţări precum Rusia, Bielorusia şi altele de prin zonă, că sunt destule.

Înterviul a fost publicat, în întregime, în revista retail-FMCG.ro şi îl puteţi citi aici, dacă doriţi.

A fost o experienţă interesantă, deşi aş vrea să ştiu dacă sunt reacţii la articol. Din păcate, articolul e publicat într-o secţiune cu acces pe bază de abonament (un fel de Secţiune Premium, similară cu cea din retail-FMCG.ro) şi chiar şi în limba rusă, nu l-am putut citi, în cadrul revistei lor. Colegii ucrainieni s-au gândit că pot monetiza interviul cu mine. Bun aşa 🙂

Promit ca data viitoare să mă îndrept mai spre Vest 🙂 Nu, mie chiar mi-a făcut plăcere să apar în revista lor, care e citită de un număr foarte mare de oameni din aceste ţări, pentru care le mulţumesc. E chiar o mândrie.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.