29th iul.

Ne vedem la Webstock, în septembrie

Pentru mine a devenit o tradiţie participarea la Webstock, cel mai important eveniment dedicat Social Media. Anul ăsta, evenimentul de o zi va avea loc în data de 26 septembrie, la FW Marriott Bucharest Grand Hotel.. Cred că particip pentru…a 4-a oară? Da, cred că pentru a 4-a oară. Oricum, Webstock, powered by Evensys, a ajuns la cea de-a 7-a ediţie.

Webstock este, înainte de toate, o sursă de informaţii. Te poţi pune la curent cu noile trenduri, vezi dacă nu cumva faci ceva greşeli, iar aici înveţi cum le poţi corecta şi – nu în ultimul rând – ai parte de networking, poţi sta de vorbă cu oameni de la care ai de învăţat. Mie mi-a folosit de fiecare dată networking-ul făcut la Webstock.

Dacă vrei să te pui la punct cu Social Media pentru brandul tău, compania ta sau pentru tine personal, atunci nu ar trebui să lipseşti de la acest eveniment, în 26 septembruie. Aici se fac înscrierile.

De asemenea, aici se fac înscrierile pentru competiţia Webstock Awards 2014, unde participă cele mai creative şi mai inedite proiecte şi campanii, în social media din România.Va exista o etapă de preselecție, între 3-8 septembrie iar jurizarea finală a proiectelor înscrise va avea loc în perioada 9-19 septembrie.

Ne vedem la Webstock, în septembrie!

1

Foto

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.