15th iul.

Încă un rând, vă rog

Cum ar fi să nu mai aştepţi la restaurant, bar sau cafenea să vină cineva să te întrebe de sănătate, apoi să aştepţi să-ţi aducă comanda, iar la final să aştepţi din nou după nota de plată? Cam greu nu? Că de, suntem oameni şi noi şi abia mai putem face faţă la avalanşa de clienţi. Motive sunt o mie. Rezultatul e că aştepţi, că nu ai încotro.

Dar cum ar fi, ca după ce că nu mai aştepţi aşa de mult – chiar deloc – mai primeşti şi ce ai comandat, fără să îţi schimbe brandul de bere, că de ăla care ai cerut se terminase între timp, fără să primeşti salată de crudităţi, când tu cerusei de varză albă şi fără să te încarce la notă cu chestii pe care nu le-ai comandat?

Cum ar fi?

Păi, da, oameni suntem dar chiar dacă acceptăm sau nu, tehnologia ne poate face mai eficienţi pe timpul şi pe banii noştri şi ne poate scuti de dureri inutile de cap.

Cum?

În seara asta am testat prima aplicaţie mobile din România, cu ajutorul căreia poţi comanda la un restaurant şi poți solicita nota de plată, direct de pe mobil, fără să stai cu mâinile pe sus, poate te vede cineva şi fără să-ţi dai seama când ţi-a aterizat în faţă ce ai comandat. Aplicația se cheamă Încă un rând şi e disponibilă atât pentru iOs, cât şi pentru Android.

IncaunRand

Da, ai posibilitatea să vezi în aplicaţie meniul, iar în curând vor fi disponibile şi poze cu felurile de mâncare sortimentele de băuturi. Aproape perfect. Nu e încă perfect pentru că cei care au dezvoltat şi întreţin această aplicaţie lucrează permanent la ea şi orice feedback este binevenit. Feedback de la consumatori (au şi pagină de Facebook) dar şi de la managerii şi proprietarii locarurilor unde aplicaţia rulează.

În acest moment, aplicaţia se testează în 4 localuri din Bucureşti, iar în curând va fi disponibilă…pe unde nici nu te aştepţi 🙂

Cum funcţionează?

Iată un scurt video foarte sugestiv şi foarte autentic, realizat de către Vlad Dulea, la care mi-am adus şi eu o mică contribuţie:

httpv://youtu.be/stf64qsEEZM

Comments (2)
  • Ce porcarie, aplicatii dțastea gratis pe google

    • Serios? Dă-mi şi mie un link, te rog?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.