10th iul.

30.000 de km, într-un tuk-tuk, pană in Thailanda

Băi, nebun e Bogdan ăsta. Auzi, vrea să facă 30.000 de kilometri, într-un tuk-tuk, pană în Thailanda, adică nu tocmai prin cele mai blânde condiţii climatice, de la zăpadă, la căldură tropicală, de la ploi, la arşiţă şi tot aşa.

tuk-tuk

Înainte de toate, ce naiba e un tuk-tuk? Păi, dacă dai pe google images, obţii rezultatele . Ei? Acum înţelegeţi cât de nebun e? Ăsta e un fel de taxi economic şi eficient în trafic, din Thailanda. Cum să mergi cu aşa ceva 30.000 de kilometri prin tot felul de drumuri şi condiţii meteo? Ei bine, el e hotârât să o facă, lucru pentru care îl admir foarte mult.

Nu e o aventură ieftină şi e şi foarte periculoasă. Bogdan şi-a făcut o prezentare mai altfel, ca un interviu într-un ziar unde explică de ce, unde, cum şi – mai ales – cât îl costă toată treaba asta, fiind în căutare de sponsori care vor avea parte de expunere big time, pentru că pe Bogdan o să-l „urmărească” multă lume şi o să-l încurajeze pe tot parcursul aventurii sale. Eu, unul, sigur o voi face.

Iată prezentarea: Prezentare Kon-Tuki.

Există şi un site dedicat www.kon-tuki.com şi, în curând, şi o pagină de Facebook dedicată.

Pentru cei care doresc să-l susţină, aţi văzut că puteţi să îi scrieţi personal pe ihearlights@gmail.ro. Da, ăsta e unul din ăia care aude lumini şi care se ia după ele. Aşa cred că i-a venit şi ideea acestei aventuri.

Bon voyage, dragă Bogdan!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.