8th iun.

Ne așteaptă o lună întreagă de fotbal

Începând de azi creez o categorie nouă pe blog – World Cup – pentru că urmează o lună întreagă de forbal autentic, în ţara unde se joacă cel mai spectaculos fotbal, Brazilia. Urmăresc mai puţin campionatul intern sau alte competiţii dar când vine vorba de un Campionat European de Fotbal şi – mai ales – unul Mondial, mă conectez 100% cu competiţia.

O să simt nevoia să comentez, cel puţin anumite meciuri, atât pe Twitter unde meciurile sunt şi mai interesante alături de prietenii twitterişti, cât şi aici, pe blog.

Ca să nu ne batem pe televizor – la care, în mod normal, nu mă uit aproape deloc – o să urmăresc meciurile online. Singura opţiune care o am până acum e www.tvrplus.ro, varianta online a TVR-ului. Sper să meargă bine şi atunci când va fi foarte multă lume călare pe site.

Aleg varianta online cel puţin la meciurile de la ora 19.00 (ora României), pentru că la cele de la ora 22.00, 23.00 sau 01.00 nu o să mai am cu cine să mă bat pe televizor, că o să fiu singurul treaz la orele astea.

Dacă mă uit pe Programul meciurilor CM de Fotbal Brazilia 2014, văd că un meci va fi la ora 04.00. Ei, pe ăsta o să-l ratez. Probabil că şi altele de la ora 01.00. Dar cum poţi rata un Anglia – Italia, programat la ora 01.00, ora României? Şi Chiar un Argentina – Bosnia-Herţegovina, programat tot la ora 01.00?

Ceremonia de deschidere a CM din Brazilia va avea loc joi, 12 iunie, ora 21.00, iar meciul de deschidere, dintre Brazilia şi Croaţia, va avea loc la ora 23.00, la Sao Paolo.

Aşadar, dacă mai aveţi oţiuni viabile pentru a urmări online World Cup 2014, le primesc cu plăcere. Dacă vreţi să vedeţi cum arată cele 12 stadioane ce vor găzdui meciurile de la World Cup, le puteţi vedea aici cu ajutorul serviciului Street View de la Google.

maracana-520x290

 

Vizionare plăcută!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.