Am lansat magazinul online

banner-magazin-onlineÎncepând de ieri, am ataşat revistei retail-FMCG.ro un magazin online ce vinde servicii, cursuri, seminarii, bilete la evenimente, certificări şi alte unelte utile companiilor din industrie.

E o idee nouă pentru o revistă online şi chiar dacă nu ar fi, nu ar conta. Pe nişa asta, cu siguranţă, este o noutate, iar revista retail-FMCG.ro are forţa necasară să penetreze acest segment de piaţă, propunând companiilor instrumente cu care să-şi eficientizeze echipele, fie că vorbim de vânzări, marketing, achiziţii sau finanţe.

Cum funcţionează?

1. În primul rând că nu este nevoie să te loghezi pe site pentru a achiziţiona produse din magazinul online.

2. Pur şi simplu adaugi produsul sau produsele în coşul de cumpărături. Apoi, apeşi butonul „Vezi coş” care te conduce într-un ecran unde poţi verifica componenţa coşului, preţul (valoarea coşului) şi cantitatea.

3. Următorul pas e să apeşi butonul de „Finalizare Comandă”

4. Vei intra într-un ecran nou unde va trebui să completezi numele, adresa de facturare, adresa de e-mail şi telefonul. Mai există un câmp unde poţi face menţiuni asupra comenzii. Tot aici, dacă ai un cupon de reducere, luat tot de pe site, există un câmp special pentru completarea acestuia.

6. Ultimul pas e să apeşi butonul de „Plasează comanda” după care primeşti un mesaj cu „Vă mulțumim! Comanda dvs. a fost recepționată”.

Pentru că nu vindem produse de larg consum şi este vorba de o vânzare specializată, în etapa următoare, vei primi un e-mail şi un telefon cu câteva explicaţii şi instrucţiuni, inclusiv modalitatea de plată a acestuia şi alte detalii.

Atât!

Am plecat de ideea că, mai devreme sau mai târziu, o revistă online va trebui să îşi găsească şi alte forme de monetizare, în afară de publicitate, iar una dintre acestea, aflată pe un trend crescător, e comerţul online.

În momentul lansării sunt doar 8 articole disponibile în magazinul online dar se vor mai alătura şi altele. În curînd.

Aici e articolul de lansare de pe retail-FMCG.ro.

Orice feed-back este binevenit.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.