22nd mai

Da, chiar așa: de ce nu eu?

WNM-250x250pxProbabil că v-aţi obişnuit să recomand iniţiative „verzi”. O altă iniţiativă „verde” pe care vreau să o sprijin e Why Not Me, o organizație non-profit care își propune ca principal obiectiv promovarea inițiativei individuale a fiecărui locuitor al planetei pentru protecția mediului și trecerea de la paradigma „eu SAU tu” la paradigma „eu ȘI tu”.

Pe sistemul „cu sau fără mine, tot aia e, nu fac nicio diferenţă”, ajungem la concluzia tristă că e mai bine să nu facem nimic, pentru că aportul nostru nu va conta, nu se va schimba nimic. Fals, mai ales când vine vorba de mediu. De ce nu eu? Ce acţiune simplă putem face fiecare dintre noi – acum şi în mod constant – care să producă, în timp, o schimbare majoră?

Primul eveniment Why Not Me va fi în data de 5 iunie, în Bucureşti, la Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei, nr. 198A), când se va desfăşura prima conferință națională cu tematica: Leadership în ECOLOGIE MENTALĂ.

Nu ştiu cum vă sună această tematică. Pot doar să vă spun că această conferintă este despre identificarea atitudinii din care decurg noile acțiuni și primirea de „unelte” pentru aplicarea ei în mod continuu în viața personală și profesională.

După participarea la această conferinţă, fie că-ți vei asuma responsabilitatea de a fi cineva care contribuie mediului pe planetă, fie că nu, vei putea obţine următoarele:

– vei vedea și transforma multe dintre lucrurile care te trag înapoi atât personal cât și profesional;

– vei participa la o conversație autentică de coaching ontologic cu beneficii extinse în viața ta de acum;

– vei avea posibilitatea de a-ți asuma leadership în viața ta.

Participarea la eveniment este gratuită. Înscrierea se face completând formularul online: http://whynotme.ro/ro/5-iunie-2014/

Harta loc eveniment.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.