Am văzut Godzilla

Godzilla-Poster
Godzilla-Poster

Am văzut Godzilla. Ieri. La iMax-ul din Cinema City Cotroceni.

Iubitorilor genului ficţiune, printre care mă aflu şi eu, o să le placă a ‘nşpemia ecranizare a Godjilei, de data asta 3D. Bine, eu aş fi în stare să mă uit şi la Congresul al 14-lea al Partidului dacă e o proiecţie 3D. Sunt fascinat de 3D.

Revenind, Godzilla are uşoare accente care duc către filmele de groază, gen pe care eu îl evit constant, dar Gozilla nu a reuşit să mă sperie, deşi cred că asta a avut în intenţie regizorul. Interpretarea este una uşor stângace, actorii parcă au tras de ei să termine mai repede filmarea să se întoarcă la alte treburi, mai importante. Parcă i-a adus cineva cu forţa pe platou…

Scenariul este şi el destul de pueril, forţat pe alocuri şi puţin antrenant. Unele faze se cam tărăgănează inutil de mult. Faze statice care nici măcar nu pregătesc ceva şi ar putea fi scoase fără să dăuneze deloc poveştii.

Dar efectele…Efectele sunt tari, ce să mai…Pe asta m-am şi bazat şi asta am şi aşteptat de la filmul ăsta. Cum ziceam, trec peste tot dacă sunt efecte speciale, văzute în 3D.

În concluzie: filmul Gozilla nu e vreo capodoperă interpretativă dar merită văzut pentru efecte, iar iubitorii genului e musai să-l bifeze.

Foto

httpv://youtu.be/vIu85WQTPRc

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.