Recomandări cu înghețată și tehnologie

În perioada 15 mai – 22 august 2014, Napoca – brandul de îngheţată 100% românesc – îi invită pe copii, dar şi pe părinţi, să reasculte unele dintre cele mai îndrăgite povești ale copilăriei: Albă ca Zăpada, Cenușereasa, Scufița Roșie, Degețica, Frumoasa din Pădurea Adormită și altele, înregistrate de Claudiu Istodor, actor la Teatrul Mic, cunoscut și ca vocea Poveștilor Nemuritoare, și Răzvan Simion, coprezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”.

Pentru a descărca gratuit aceste povești, accesaţi site-ul www.inghetatadepoveste.ro și introduceţi codurile unice de participare tipărite pe bețele înghețatelor Napoca. Înghețatele Napoca participante sunt: Napoca White, Napoca Lux, Napoca Premium Cioco Migdale, Napoca Premium Struguri, Panda, Napoca WOW Fructe de Pădure, ROM 47 grame Stick și Șugubăț, noul produs Napoca, cu lapte și aromă de vată de zahăr.

Totodată, oricine se înscrie in campanie va participa la tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre cele 100 premii zilnice, ce constau în tablete PC Samsung Galaxy Tab 3 Lite, sau unul dintre cele 3 premii lunare, ce constau în excursii pentru 4 persoane, la un parc de distracții din Europa.

Pentru fanii poveștilor și ai înghețatei, Napoca a pregătit și o caravană a poveștilor, care va fi prezentă în București și alte șase orașe (Brașov, Cluj, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara) pe parcursul verii.

Reasculta povestile copilariei

Prin intermediul platformei „Descoperă fauna României cu ajutorul tehnologiei Samsung”, copiii vor beneficia de o lecție interactivă despre fauna României, în cadrul Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi desfășurată cu ajutorul soluției Samsung Smart Classroom. Totodată, copiii vor avea acces la o nouă colecție de animale, digitalizată de Samsung.

Proiectul va fi demarat odată cu „Noptea Muzeelor” şi se va desfăşura pe parcursul întregului an.

Pe parcursul lecției, copiii vor descoperi, cu ajutorul tehnologiei, 71 de animale rare, conservate în 6 dintre colecțiile științifice ale Muzeului: Colecția Entomologică, Colecția de Pești, cea de Amfibieni & Reptile, Colecția de Păsări si cea de mamifere.

Pentru digitalizarea pieselor și specii rare din Colecția Științifică „Fauna României” și pentru implementarea soluției Smart Classroom, Samsung România pune la dispoziția Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” 15 tablete și un E-board.

Lecțiile interactive pentru copiii vor avea loc săptămânal, în fiecare zi de luni, când elevii vor putea participa numai la „orele” interactive din cadrul Galeriei Digitale Samsung de la Muzeul „Antipa”. La fiecare lecție vor putea participa, prin înscriere, 15 copii.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.