14th mai

Hai să raportăm mizeria asta de pagină la Facebook!

Update (câteva ore mai târziu): Au şters-o! Da, Facebook a sters pagina cu pricina! Deci, se poate!

Am văzut azi câteva postări despre o pagină dubioasă de Facebook – We Hate ROMAnia  – pe care Facebook nu vrea să o dea jos, deşi sunt destul de mulţi cei care au raportat-o. Poate nu suficient de mulţi…

Am vrut să trec cu vederea, iniţial. Dar nu. De data asta nu vreau să trec cu vederea. Un pic aici, un pic acolo şi schimarea poate apărea.

Dacă aveţi puţină răbdare să intraţi pe pagină şi să citiţi mizeriile de acolo, o să vedeţi despre ce e vorba. Nu aş fi vrut să dau link cu pagina nici în ruptul capului, însă doar aşa se poate vedea cu ce rahat aruncă unii în noi. Deşi, numai titlul dacă îl citeşti, ţi se zbârleşte părul.

Am raportat şi eu la Facebook, iar răspunsul a venit destul de repede – este unul automat – cu „Se rezolvă: NU se poate!” (click pe poză pentru mărire).

WehateR

E a doua oară când raportez ceva la Facebook. Nu ştiu exact care sunt toate procedurile, însă răspunsul e unul evaziv, stupid, al unui robot. Mă gândesc că, dacă vor fi mai multe astfel de raportări, vreo fiinţă umană din ograda lu’ Zuckerberg va analiza pagina cu pricina şi o va da jos, până la urmă.

Auzi…Să îl rog pe proprietarul paginii să o dea jos…

Unii au raportat-o deja, alţii probabil că încă nu ştiu de existenţa ei. Hai, oameni buni, să raportăm pagina asta la Facebook!

Despre acelaşi subiect am mai citit asta (foarte tare!) şi asta.

Comments (4)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.