18th apr.

Recomandări către părinți, pentru copii

Continui recomandările către părinţi, pentru copii cu câteva recomandări care se vor lăsa cu degustări de bunătăţi.

Prima vine de la McDonald’s care continuă tradiția începută anul trecut, aceea de a oferi, timp de o zi, înghețată la cornet gratis oricărui consumator care intră în restaurantele sale, dând startul – în acest fel – sezonului de vară. Oferta este valabilă luni, 21 aprilie, în oricare dintre cele 67 de restaurante din țară.

După miel, drob, sarmale, salata beouf şi alte „greutăţi” culinare, o îngheţată e binevenită. Aşadar, luni, 21 aprilie, la atac!

Ziua Inghetatei

Tot de la McDonald’s, în săptămâna dedicată produselor româneşti, începând din data de 22 aprilie, timp de o săptămână, în toate restaurantele va fi disponibilă o nouă gamă de produse cu specific românesc : chifteluţe, caşcaval pane şi mini-papanaşi cu îngheţată.

Chifteleţele şi mini-papanaşii cu îngheţată i-am gustat – în premieră – şi pot să spun că sunt foarte ok. Închipuiţi-vă îngheţata Mc Sundae, pe care deja o ştiţi, în care au fost introduşi câţiva mini-papanaşi…  Iar chifteleţele sunt ca la mama acasă, fără nicio exagerare.

rom

Deci, meniul ăsta e valabil după perioada de post, da? 😀

O altă recomandare vine de la Dr Oetker. Iubitorii tenisului, indiferent de vârstă, sunt aşteptaţi în zilele de 19 si 20 aprilie (adică mâine şi poimâine) pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti, să urmărească partida dintre România şi Serbia – feminin. Da, o puteţi veda live pe Simona Halep, draga noastră jucătoare de tenis de câmp care ne-a bucurat foarte mult în ultima vreme, ajunsă nr. 5 WTA.

Dr. Oetker Romania va oferi copiilor prezenţi la partida de tenis deserturi proaspete Paula Pudding, iar membrilor echipei organizatoare a evenimentului gustări Pizza Guseppe. Sunt pregătite peste 1.000 de astfel de surprize pentru organizatori şi pentru micii susţinători ai echipei naţionale.

Date despre meci

Întâlnirea dintre România şi Serbia se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Echipa care va caştiga confruntarea de la Arenele BNR, din 19 si 20 Aprilie, va accede în Grupa Mondială II. Căpitanul nejucător al echipei României, Alina Cercel Tecsor, le-a nominalizat pe Simona Halep (22 de ani, 5 WTA), Sorana Cîrstea (24 de ani, 27 WTA), Monica Niculescu (26 de ani, 38 WTA la dublu), Irina Begu (23 de ani, 67 WTA la dublu). Serbia, care încă nu a anunţat echipa pentru meciul de la Bucureşti, are trei jucătoare în primele 50 ale lumii: Jelena Jankovic (9 WTA), Ana Ivanovic (12 WTA) şi Bojana Jovanovski (39 WTA).

Hai, România şi Sărbători Fericite!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.