8th apr.

Recomandări către părinți, pentru copii

Recomandări către părinţi, pentru copii am tot făcut pe acest blog, însă de azi o s-o fac mai des şi mai organizat. Voi avea o postare din când în când în care voi bifa principalele activităţi, evenimente şi alte lucruri pe care le voi recomanda părinţilor, pentru copii lor.

Desigur că nu le voi cuprinde pe toate pentru că ar fi imposibil şi mă voi opri doar la cele care simt eu că le pot recomanda din toată inima. Voi alegeţi ce vă place.

Aşadar, iată primul set de recomandări:

1. Mare schimb de cartonaşe Grădiniţa de Animale de la Mega Image, în parcul Izvor, sâmbătă, 12 aprilie, ora 10.00. Pe la ora 14.00 vine şi Smyle să ne încânte.

Ai voştri nu sunt cu cartonaşele? Ana are catalogul cu ea tot timpul, iar Sara începe să-i calce pe urme. Sâmbătă e momentul potrivit să îşi completeze colecţia. Trecem şi noi pe acolo.

 

2. Selgros a demarat ieri, de Ziua Mondială a Sănătăţii, campania „Sănătatea începe din farfurie” ce urmăreşte să promoveze o alimentaţie echilibrată pentru copii.

Există o Broşura dedicată copiilor ce poate fi descărcată de aici, un caiet de exerciţii pentru copii ce poate fi descărcat de aici şi o Broşura de reţete şi sfaturi pentru părinţi ce poate fi descărcată de aici.

 

3. Dacă mai avem copii talentaţi, cu vârste cuprinse între 3-7 ani, care să-şi încerce şansa de a juca în noua reclamă la „Salam Săsesc”, ar fi bine să se grăbească, pentru că data limită de înscriere este 13 aprilie.

Cum trebuie să procedaţi:

Pasul 1. Intraţi pe superstar.cristim.ro şi apăsaţi cu încredere butonul de “Înscrie-te în concurs”.

Pasul 2. Încarcaţi filmuleţul cu copilul (sau copiii) în care spune cât mai simpatic “salam săsesc” şi răspunzând la întrebarea “Dacă ai fi tu mama mea şi eu copilul, ce m-ai pune să fac?”.

Cum se votează:

1. Filmuleţele sunt votate de public.

2. Apoi, din primii 5 căştigători săptămânali desemnaţi de votul publicului, juriul decide 2 finalişti pe săptămână, în aşa fel încât la finalul celor 4 săptămâni de concurs să avem 8 finalişti. Filmuleţele care nu s-au clasat în primele 5 locuri într-o săptămână, vor fi înscrise automat în competiţie în săptămânile următoare, plecând de la 0 voturi.

Succes!

 

4. Special am lăsat la urmă un eveniment foarte drag mie şi de care sunt alături pentru al 4-lea an consecutiv: „Iepuraşul vine la Masca”, un eveniment organizat de către Teatrul Masca în amfiteatrul din Bd Uverturii, în Joia Mare (17 aprilie) – după obicei – la ora 16.00.

Curtea teatrului se va umple de copilaşi care vor colora ouă proaspete şi vor vopsi ouă de lemn, preţ de 2 ore. Ca deobicei, o să ne distrăm foarte tare.

Vă aşteptăm şi anul acesta!

1

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.