7th apr.

Dacă ne preia știrile Planet Retail, înseamnă că suntem pe drumul cel bun

Am mai bifat o premieră pentru revista retail-FMCG.ro, una pentru care mi se cam umple inima de mândrie. Dacă ajungi să îţi preia ştirile cea mai mare companie de research din lume dedicată retailului – Planet Retail – înseamnă că eşti pe drumul cel bun.

Noi suntem de peste 3 ani de zile într-un parteneriat cu Planet Retail, prin care preluăm ştirile în baza unui agreement. Recunosc că le-am propus de mai mult timp să preia şi ei anumite ştiri locale de la noi, având o colaborare foarte bună în tot acest interval de timp şi dovedind încredere.

Le-am scos mereu în evidenţă şi le-am trimis ştirile cu caracter mai aparte din retailul outohton, inclusiv această ştire, apărută la noi vineri şi postată de ei azi.

Acesta este link-ul http://www.planetretail.net/NewsAndInsight/Article/88384 şi iată şi print screen-ul cu ştirea prealuată din revista retail-FMCG.ro (am făcut şi print screen pentru că accesul la aceste ştiri se face în baza unui abonament şi nu îl puteţi vedea):

Planet Retail

În al treilea paragraf suntem menţionaţi.

Iată şi ştirea din revistă: http://www.retail-fmcg.ro/retail/retail-national/xxl-mega-discount-a-deschis-la-ploiesti-primul-discounter-pentru-femei-din-romania-galerie-foto.html.

Good work!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.