2nd apr.

Am fost la avanpremiera filmului „Captain America: The Winter Soldier”

CaptainAmerica

„Captain America: The Winter Soldier” e o producţie 3D pe care am văzut-o în condiţii excepţionale în sala Romtelecom IMAX, de la Cinema City, din AFI Cotroceni. A trecut ceva de când nu mai vizionasem un film 3D. E o experienţă foarte tare.

Realizare bună, dar nu foarte bună. Probabil că aşteptările mele au fost destul de mari. Efecte speciale bine concepute dar destul de multe cadre statice. Poate chiar prea multe. Pentru o producţie 3D ar fi încăput şi mai multă mişcare. Însă…

Au fost destule cadre care te introduc cu totul în film, ca şi când ai juca şi tu, iar câteva dintre ele – cele filmate la înălţime – mi-au dat fiori, ca urmare a răului de înălţime din dotare. Am avut câteva trăiri intense. Efectul ăsta a reuşit producţia să îl aibă asupra mea.

Sfârşitul filmului ne-a prins pe majoritatea dintre spectatori pe scările spre ieşire. Avusesem senzaţia că se terminase. Ei bine, nu se terminase. Nu înainte să deducem că va fi o continuare a seriei Captain America, cu doi gemeni în rolul principal negativ.

Adunând şi scăzând, e un film de văzut, mai ales de iubitorii genului ficţiune, printre care mă aflu şi eu. Filmul „Captain America: The Winter Soldier” este distribuit în România de FORUM FILM şi va rula începând din 4 aprilie, în fiecare zi, la IMAX. Ca trailer al filmului, vă propun unul deja comentat:

httpv://youtu.be/x9aDLyPlH_8

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.