19th mart.

Avem BlogDeRocker.ro

Un nou proiect marca Kooperativa 2.0 s-a lansat de curând, pe sistemul „dacă nu faci ce-ţi place să faci, atunci mai bine nu faci”. Este vorba despre BlogDeRocker.ro, un proiect de nişă foarte aproape de inima mea.

Ei sunt, deocamdată, cei patru care semnează articolele de pe BlogDeRocker.ro şi în care am deplină încredere că vor exploda pe această nişă.

BlogDeRocker

Dacă Vlad zice că în tinereţile lui a fost şi depechar si metalist, acestea fiind cele două mari curente ale muzicii din anii 90, eu pot spune că am rămas metalist, mai târziu revenind la sentimente mai bune vis-a-vis de muzica lui Depeche Mode, cam în vremea când mi-am cunoscut jumătatea. Nu că nu aveam încotro dar am ascultat şi eu mai cu atenţie şi am devenit mai tolerant 🙂 Dar am rămas un fan incurabil al chitării electrice.

Am crescut cu Metallica’92, Menowar, Bon Jovi sau Iris. Mai sunt şi alţii, slavă domnului…Mai cad cad şi acum, câteodată, în butoiul cu melancolie şi mai ascult un Semnal M, un Compact sau un Kripton. Îmi încălzeşte de fiecare dată sufletul.

Succes, dragilor, cu proiectul BlogDeRocker.ro! Eu vă susţin din toată inima.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.