27th feb.

După ce mi-am luat două tarlale noi, m-am Kooperativizat

Să le luam pe rând:

1. Azi am lansat alte două proiecte online, ElectroRetail.ro şi BricoRetail.ro, după modelul celui care este deja de peste 3 ani de zile în online, revista retail-FMCG.ro. Folosim experienţa acumulată cu proiectul retail-FMCG.ro şi deschidem alte două nişe de retail.

Concret, revista online ElectroRetail.ro aduce cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România, piaţă ce include marile reţele de electro-retail şi cei mai importanţi retaileri online din industrie, iar revista online BricoRetail.ro este prima revistă online din România dedicată exclusiv pieţei de bricolaj (DIY).

toateCineva îmi spunea zilele astea, după ce am discutat despre lansarea acestor proiecte online, că se bucură când vede nişarea publishing-ul online pentru că este nevoie de aşa ceva. Şi eu mă bucur de încurajări şi sper să contribui din plin la acest curent.

Proiectele nu sunt încă „gata”, sunt într-un fel de beta. Lucrăm încă intens la surse şi la conţinut, să populăm cât mai mult cele două proiecte. Aşa că orice feed-back este binevenit. Mulţumesc, Vlad, pentru răbdare.

Să avem spor!

2. Deşi cred că s-a observat ceva mişcare, pe ici, pe colo, nu am făcut încă public parteneriatul meu cu Kooperativa.ro. Începând de azi, e oficial: m-am Kooperativizat! 🙂

Ce înseamnă pentru mine, pentru cele 3 proiectele online, parteneriatul cu Kooperativa? Înseamnă o umbrelă pentru business-ul meu, înseamnă că pot furniza acum şi servicii tip B2C, componentă care lipsea din portofoliul nostru de servicii, iar pentru Kooperativă înseamnă clienţi în plus. În acest fel, clienţii noştri pot accesa acum şi servicii precum promovarea pe bloguri. Pe de altă parte, parteneriatul cu Kooperativa.ro înseamnă clienţi noi pentru revistele online. Detalii aici.

Nu în cele din urmă, parteneriatul cu Kooperativa mă aduce într-o gaşcă foarte mişto, cu oameni pozitivi şi pasionaţi, cu prieteni mai vechi dar şi mai noi. Ăsta e motivul pentru care mă întrebam aici, în urmă cu vreo lună: singur sau în echipă? Cum nimeni nu a realizat niciun lucru extraordinar de unul singur, am ales echipa. Echipa Kooperativa.ro.

Staţi cu ochii pe noi! Urmează lucruri foarte interesante.

Foto

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.