Top 5 cele mai folosite aplicații mobile

AppDacă tot am vorbit  zilele astea despre aplicaţia de la AGERPRES, vă provoc aici să-mi spuneţi un top 5, al vostru, cu cele mai folosite aplicaţii mobile. Iată care e topul meu, incluzând aplicaţii pentru iOs, atât pentru iPhone, cât şi pentru tabletă iPad.

1. Flipboard

Nu aş putea să funcţionez fără Flipboard. Îmi aleg domeniile de interes şi pot foarte uşor să le sheruiesc pe Facebook, Twitter sau Google+. A se folosi mai ales pe tabletă dar e ok şi pentru telefon. Trebuie să o încercaţi dacă nu aţi făcut-o până acum.

În acelaşi segment de aplicaţii, aştept să văd cum funcţionează recent lansata aplicaţie Facebook Paper care nu e încă disponibilă în România.

2. Echofon

Aplicaţia pentru Twitter de care nu m-am despărţit niciodată. O folosesc încă de la primul iPhone, iar acum o folosesc şi pe tabletă. Am încercat şi altele dar m-am întors de fiecare dată la Echofon.

3. Instagram

O folosesc numai pe iPhone şi e minunată pentru că permite prin acele filtre să îţi personalizezi fiecare poză şi să le „arunci” în acelaşi timp pe Facebook şi Twitter.

4. Lyoness

O aplicaţie ce îmi permite să găsesc mai uşor comercianţii de pe platforma Lyoness (hartă cu geolocaţie care îţi indică cel mai apropiat comerciant), iar în plus – o facilitate extraordinară – pot face plăţi cu telefonul mobil, fără să umblu cu cash şi fără să folosesc cardul bancar, cu comisioanele aferente unei tranzacţii de acest gen. A fost prima aplicaţie din România care permite acest lucru.

5. Facebook

Aplicaţia Facebook o folosesc doar pe iPhone, pe tabletă prefer să intru din browser pentru că aplicaţia se încarcă foarte greu. În plus, am ecran complet, ca pe desktop. Pentru administrarea mai multor pagini de Facebook, dacă nu eşti la un desktop, recomand Pages (Facebook Pages Manager). E bună. E foarte bună.

Care sunt aplicaţiile tale favorite?

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.