5th feb.

O nouă recomandare, aceeași bonă

7Probabil că acest articol a fost cel mai popular de pe acest blog, ever. Acel post, scris pe 17 august 2011, a însemnat pentru fosta bonă a Sarei un nou loc de muncă, un nou copilaş pentru dânsa, foarte aproape de casă (la noi făcea naveta), în nişte condiţii excelente de muncă şi cu un angajament imediat.

În acest fel am putut să-i mulţumesc că a avut grijă de Sara. Au rămas şi acum foarte apropiate. Vorbesc mereu la telefon, iar Sara îi face vizite destul de des. A rămas „mamaia ei”.

Am primit multe ecouri (cereri) după acel articol şi încă mai primesc.

Nu o să mai insist pe calităţile D-nei Luiza, le puteţi citi în articolul amintit mai sus, însă acum are nu una, ci două recomandări foarte bune pentru un nou angajament.

La începutul acestui an, după mai bine de doi ani şi jumătate, D-na Luiza îşi caută un nou copilaş, tot în vestul Bucureştiului (Bucureşti, sect 6 sau Ilfov – ieşirea dinspre Vest din Bucureşti), dânsa fiind din Ciorogârla, jud Ilfov.

Cine are nevoie de D-na Luiza, poate lăsa un comentariu aici cu o adresă de e-mail validă. Ulterior, trimit eu prin e-mail coordonatele, pentru a lua legătura cu dânsa.

Comments (6)
  • Buna Claudiu, noi avem devoie de o bona de la 1 martie pt ca ne pleaca cea pe care o avem acum. Imi poti da te rog datele doamnei Luiza? Multumesc mult, Nora

    • Ti-am raspuns pe e-mail, Nora.

  • Buna, Claudiu! Suntem si noi in cautare de bona pt.fetitza noastra de 1a 6l. M-am gandit sa lansez o intrebare, in caz ca dna Luiza e din nou in cautare de o ‘nepotzica’ adoptiva….Mi-a placut descrierea facuta de tine si am zis ca daca tot ai avut mana buna….

    • Buna
      In acest moment, D-ma Luiza e bona la propriul nepotel si nu mai are cum.

  • Buna ziua.

    Am nevoie disperata de o bona de incredere pt fetita mea! Doamna mai lucreaza? Multumesc mult!

  • Acum am vazut comentariile anterioare. M-am repezit in speranta ca am noroc pt fiica-mea 🙂 multumesc oricum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.