4th feb.

Obiceiurile de călătorii și shopping ale Bloggerilor – INFOGRAPHIC

Am participat acum ceva timp la un simpatic sondaj despre „Obiceiurile de călătorii şi shopping ale Bloggerilor”.

Completând chestionarul, deşi nu am mai călătorit de ceva timp, am retrăit un pic ieşirile de anul trecut de la Londra, unde am fost fix acum un an de zile şi de la Viena, pe care am vizitat-o pe bicicletă.

Aşadar, pentru mine nu e o surpriză că în urma sondajului de mai sus, principalele concluzii sunt:

– bloggerii preferă să meargă la Londra dacă ar avea şansa să plece în clipa asta. O, da. Evident. Plec şi fără bagaje, numai să plec. Vorba aia: „ce-i pe mine-i şi-n valiză”. M-aş întoarce la Londra fără să mă gândesc.

– bloggerii ar pleca din ţară ori de câte ori se iveşte o ocazie. Aşa am un dor de ducă…Nu am mai plecat de fix un an de zile din ţară

aproape de fiecare dată, pe lângă laptop, îşi iau cu ei o pereche de ochelari de soare şi o pereche confortabilă de pantofi, semn că le place să exploreze locurile în care merg şi să scrie despre ele. Da, laptopul îl iau indiferent de destinaţie, că aşa-i formatul. Sunt mai puţin conectat dar nu uit să îl iau niciodată. Nu mă omor după ochelari de soare, însă o pereche de adidaşi face toţi banii pentru că îmi place să mă plimb pe jos sau cu bicicleta.

Toate concluziile sondajului au fost adunate într-un simpatic Infographic. Iată-l:

Infografic SHOP & Travel-card de credit WIZZ Bancpost

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.