2nd feb.

Make al nostru a scos primul său videoclip

IMG-6347După ce a lansat anul trecut albumul „Hoinar prin Piaţa Matache”, album pe care l-a promovat în nu mai puţin de 24 de oraşe din ţară, Marius Matache (Make) scoate şi primul său videoclip, la 10 ani de când s-a lansat în cariera de folkist cantautor.

Piesa videoclipului, „Cât de mult”, nu este una prea cunoscută, cel puţin pentru mine, însă Make explică de ce a ales să facă primul său videoclip tocmai cu această piesă: „<<Cât de mult>> este una dintre piesele cântate la primul meu concert de club, pe 8 aprilie 2004 (Big Mamou), iar în acest an se împlinesc 10 ani de la ceea ce eu consider debutul meu oficial în muzică. Și pentru că orice aniversare merită sărbătorită, videoclipul piesei <<Cât de mult>>  este cadoul meu pentru cei care au fost alături de mine în această perioadă”. 

Am pus şi eu un pic umărul la promovarea albumului lui Make şi mă bucur tare mult pentru el, mă bucur pentru primul său album (de când tot vorbim de el…) şi mă bucur acum şi pentru primul său videoclip. La mai multe, Make, să mai faci!

La realizarea videoclipului au colaborat: Ștefan Crăciun (chitară electrică), Mădălin Giambașu (chitară acustică), Petre Ciobanu, Daniel Iancu (orchestrație) şi Radu Tudoroiu (imagine şi montaj). Muzică şi versuri – Marius Matache.

Cei care doresc să cumpere albumul „Hoinar prin Piaţa Matache”, o pot face de AICI.

Iată videoclipul:

httpv://youtu.be/fAn9zkAekyY

Comments (2)
  • Merci, nea Claudiu, am zis ca e buna ca intaritor pentru vinul fiert dupa ce dai zapada la Chiajna 😀

  • :))) Ha, ha. E foarte bună, în orice condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.