7th dec.

It is a freezing shopping experience!

IMG-1789Aşa a declarat Pawel Musial, CEO PROFI România, la inaugurarea primului magazin din lume construit în întregime din gheaţă. Am încercat să traduc propoziţia asta dar m-am lăsat păgubaş. NU are echivalent în limba română, deşi el vorbea la propriu.

Mi s-a părut o exprimare mai mult decât fericită, în contextul magazinului din gheaţă, unde cumpărătorii nu prea au cum să zăbovească prea mult la cumpărături, temperatura ce trebuie susţinută în interior pentru ca gheaţa să se păstreze, fiind de -5 grade Celsius. Probabil că dacă te duci la shopping la magazinul PROFI din gheaţă, trebuie să vii cu o listă de cumpărături precisă, să arunci repede în coş ce e pe listă şi săte grăbeşti către singura casă de marcat a magazinului.

Până şi rafturile pe care stau produsele sunt în întregime din gheaţă, iar fixarea etichetelor de preţ, direct pe gheaţă, a fost o adevărată provocare.

În rest, îmbulzeală mare la deschiderea magazinului neobişnuit din centrul capitalei, iar organizarorii au fost, evident, surprişi de interesul ridicat pentru o premieră mondială. Noi să fim sănătoşi!

Poze şi alte detalii de la deschidere le găsiţi aici.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.