Remember Pegas? Bicicleta Pegas

Vă mai aduceţi aminte de Bicicleta Pegas?

Pegas1Mie Pegasul mi-a bucurat enorm copilăria. Nu ştiu ce făceam dacă nu exista minunăţia asta de bicicletă. Nu erau foarte multe variante de bicicletă pe vremea copilăriei mele, însă – cu siguranţă – Pegasul era una durabilă.

Pegasul copilăriei mele a fost iniţial al fratelui meu mai mare, primit ca şi recompensă de la ai mei pentru că luase treapta întâi la liceu, cum era pe vremea aceea. De bucurie, frate-miu şi-a pus planul în aplicare, acela de a merge cu Pegasul de la Galaţi la Măcin – ceva mai mult de 30 de Km – şi retur. Si a reuşit, evident. E mare lucru ţinând cont că era în clasa a 9-a.

Când i-a rămas „mic” lui frate-miu, am preluat eu Pegasul şi l-am călărit mulţi ani. Am schimbat câteva piese la el dar per total a fost foarte fiabil.

Iată că la mulţi ani distanţă, nişte oameni cu iniţiativă s-au gândit să restilizeze un pic Pegasul şi să-l reînvie. E vorba de bicicletepegas.ro. Au şi pagină de Facebook.

Acum aproximativ o lună au lansat pe pagina de Facebook provocarea: „Cât de mult îţi doreşti o bicicletă Pegas şi ce ai fi dispus/dispusă să faci să o primeşti?”. Unul dintre cei care au răspuns la provocare dar au făcut şi ceva în sensul ăsta, a fost Laura care a spus că pentru o bicicletă Pegas ar face 1.000 de clătite, iar băieţii au acceptat provocarea!

Doar că Laura nu le va face pur şi simplu, ci va crea un adevărat eveniment în jurul temei Black Friday şi al cooking show-ului, la Pegas acasă, în parcajul Ciclop din Bucureşti. Când? Azi şi în tot week-end-ul acesta.

O mică contribuţie mi-am adus şi eu la ingredientele (la propriu) acestui eveniment, cu sprijinul prietenilor de la Coseli.

Long live Pegas! Poftă bună la clătite!

Foto

Iată şi prima sută de clătite:

!000declatitepentruunpegas

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.