Mihaela și alte desene ale copilărilei

Am dat Share ieri pe Facebook la o poză cu Mihaela, cea care ne-a bucurat copilăria multora dintre noi, ai celor tineri mai de demult, cum îmi place mie să spun. Era o postare a celor de la Desenele Copilăriei, un site drăguţ care te lasă mereu cu un zâmbet în colţul gurii şi pe care îl recomand cu drag.

Mihaela

Remember Mihaela? Când se difuza? Parcă înainte de Telejurnal, nu? Ah…da. Mi-am adus aminte cum era numită emisia de la TV pe vremurile ale, înainte de ’89, o emisie de doar 2 ore pe zi: un sandwich, adică un rahat între două telejurnale 🙂

Dacă mă uit cui i-a plăcut fotografia şi cine a dat share ieri seară la poza de mai sus îi văd pe cei din generaţia mea care au amintiri plăcute cu Mihaela, Lolek şi Bolek, Bălănel şi Miaunel…Ce mai era? Mai era desenul ăla rusesc cu lupul şi iepuraşul (Zait, nu pagadi). De ce alte desene din copilărie vă mai aduceţi aminte?

M-au lovit aducerile aminte…

30 de ani mai târziu: avem Cartoon Network, Bumerang, Disney Chanel şi Disney Junior, Minimax şi altele. Ca să nu mai vorbim de ce desene animate sunt online, de cd-uri, dvd-uri, de cinematografe 3D, 6D etc. E supra ofertă! Eu cred că e normal pentru cei mici, au de unde să aleagă.

Sarei mele, la aproape 5 ani, îi place să navigheze pe youtube printre reclame la jucării şi în special la reclame cu bucătării de jucărie. Asta e plăcerea ei. Dacă i-aş pune acum Sarei vreun desen animat cu Mihaela, oare i-ar plăcea? Ia să vedem 🙂

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.