12th nov.

Am de dat 5 invitații la retailArena, un eveniment de 2 zile despre retail si FMCG

retailarena-invitatiiE clar că e musai să ai vreo legătura cu domeniul retail alimentar, cu industria bunurilor de larg consum (FMCG) sau să fii furnizor de servicii conexe acestor domenii, să fii interesat de participarea la evenimetul retailArena, poate cel mai interesant eveniment de anul ăsta, pe nişa de mai sus.

Este un eveniment internaţional ce se desfăşoară în zilele de 19 şi 20 noiembrie 2013, la hotelul Howard Johnson din Bucureşti.

Am spus că este poate cel mai interesant eveniment de anul ăsta, din zona de retail & FMCG, pentru că greu poţi cuprinde la un loc speakeri de la Planet Retail, Euromonitor International sau GfK (companii de referinţă în research), ShopperTrak, Huge, plus reprezentanţi de seamă de la Carrefour România, Metro Cash&Carry (ambii retaileri îi vor avea ca speakeri pe şefii diviziilor de e-commerce) sau producători precum Danone, Albalact, Angst sau CrisTim.

Pe de altă parte, nume precum Marius Ghenea, Dorin Boierescu sau Daniel Enescu completează suita speakerilor de la retailArena. Lista completă de speakeri o găsiţi aici.

Revista noastră, retail-FMCG.ro, care este foarte aproape de aniversarea a 3 ani de existenţă, pune la bătaie 5 invitaţii gratuite la retailArena, cu acces full în ambele zile ale evenimentului. Pentru cele 5 invitaţii, cei interesaţi trebuie să trimită până vineri, 15 noiembrie, ora 12.00, pe adresa revista@retail-FMCG.ro, câte o intrebare adresată un anumit speaker.

5 persoane cu cele mai provocatoare 5 întrebări vor câştiga câte o invitaţie la retailArena, întrebări care vor fi adresate în mod direct speakerilor chiar de către câştigătorii acestui concurs, în cadrul conferinţei retailArena, din data de 19 noiembrie.

Este foarte greu să-ţi refuzi o asemenea şansă şi foarte uşor să te gândeşti la o întrebare deşteaptă!

Alte detalii, desigur, pe retail-FMCG.ro.

Lista completă a spekerilor şi agenda evenimentului retailArena.

Succes!

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.