O recomandare pentru iubitorii de „verde”

EcoBioGreen-logo2Pentru cei care au creat pagina de Facebook EcoBioGreen, VERDE înseamnă energii verzi, case verzi, independenţă din punct de vedere energetic, înseamnă alimentaţie sănătoasă, traiul în natură, ecologie, aer curat. Pe scurt: un trai sănătos.

EcoBioGreen este o pagină tânără dar care şi-a strâns deja câţiva oameni aproape. Reprezintă, poate, un gest mic, neînsemnat în încercarea de a conserva planeta noastră dar suficient de îndrăzneţ pentru a trage un semnal de alarmă.

Cum ar fi să nu mai depinzi de rinocerii furnizori de energie electrică sau de gaze? Cum ar fi să îţi pui focusul pe soluţiille eficiente de izolare termică şi nu pe mărirea capacităţii de încălzire sau de răcire a unei case? Cum ar fi să îţi sporeşti confortul propriu prin adoptarea unor soluţii eco-friendly? Nu te-ai săturat de betoane, mortar şi polistiren? Sunt pretutindeni în jurul nostru.

Pe de altă parte, natura ne oferă încă atât de multe resurse. Gratuit şi în cantităţi nelimitate. Soarele, vântul, apa nu ne costă nimic, iar în plus sunt resurse regenerabile şi nepoluante.

EcoBioGreen îţi arată un alt unghi, alte câteva alternative eco la soluţiile clasice de construit şi la energiile clasice, având la bază doar pasiunea pentru constructiile verzi, ecologice si eficiente din punct de vedere energetic. Fără date tehnice, doar viziunea potrivit căreia putem să trăim mai bine şi mai confortabil şi să avem grijă şi de mediul înconjurator, în acelasi timp.

Aşadar, vă invit să vizitaţi pagina EcoBioGreen şi să faceţi parte din această viziune.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.