Alchimia Toamnei, noua rețetă de folk și poezie

Luni, 28 octombrie 2013, Marius Matache, alias Make, ne loveşte din nou cu un spectacol de folk şi…poezie, alături de prietenul său Sorin Poclitaru, cel care a compus versurile pentru mai multe piese de-ale lui Make, spectacol care se va numi Alchimia Toamnei. Se putea fără „chimie”, Dom’ Profesor? 🙂

Aproape de fiecare dată când am fost la vreun spectacol de-al lui Make, primeam întrebări de genul: „Când mai are spectacol, că vreau şi eu să merg?”. Iată că a venit următorul spectacol cu folk autentic, iar pentru cine nu i-a ascultat încă piesele lui Make de pe albumul „Hoinar prin Piaţa Matache” şi nu intenţionează să vină luni la „Alchimia Toamnei”, îl invit să o facă. Nu pot recomanda o piesă sau două de pe album, pentru că toate sunt foarte mişto.

Din câte am înţeles, tovarăşu’ Make ne-a pregătit şi câteva surprize: va cânta câteva piese ce se vor regăsi pe viitorul album. Aşa e Dom’ Profesor? Tare sunt curios. Abia aştept!

Spectacolul de luni va începe la ora 19,30, iar bilete mai sunt încă la casa de bilete a Teatrului Excelsior (Str. Academiei nr. 28) sau online de pe Bilete.ro.

AlchimiaToamnei

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.