McMici lovește din nou

„Numai mici nu a avut McDonald’s”. Asta era una dintre glumele despre McD acum câţiva ani. Mai în glumă, mai în serios, se pare că în România nevoia asta de mici a existat şi există şi în ciuda prejudecăţilor, au trecut la treabă. Mai întâi au făcut câteva teste cu consumatorii care au apreciat micul în chiflă, chiar dacă era turtit ca un hamburgher şi nu avea forma aceea clasică.

Până la formă, gustul a trecut testul. Şi i-au dat drumul. Când? În cea mai bună perioadă a micilor, luna mai, anul acesta. Ei bine, atunci au vândut peste 300.000 de sandvișuri McMici în numai 3 săptămâni.

Ha, ha…Dacă întrebi 10 oameni, 8 dintre ei îţi vor spune că nu beau Coca-Cola, nu beau RedBull şi nu mănâncă la McDonald’s. Şi totuşi sunt afaceri mondiale de miliarde şi miliarde… Ca idee, numărul total de vizite într-un an în restaurantele McDonald’s din România depăşeşte 50 de milioane. Deci nimeni nu mănâncă la McDonald’s, da? 🙂

Începând de azi, McDonald’s reintroduce în oferta sa McMici, un produs creat special pentru piața din România. La bază va sta campania “Poftiți la McMici” ce va fi derulată în toate cele 67 de restaurante, în perioada 25 octombrie – 28 noiembrie.

Două produse, în ediția limitată, sunt disponibile: McMici și Dublu McMici, create special după rețeta tradițională românească. După gustul meu, ar fi mers mai mult usturoi. Desigur, nu sunt prea zemoşi, precum micii clasici. Muştarul puţin iute e ok.

La drum, pe fugă, merg, sunt ok. Dacă aveţi timp, grătar şi chef de grătărit, atunci musai să faceţi mici clasici. Să nu uitaţi de bere 🙂

Poftiti la McMici

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.