Ați fost la Grădina Zoologică din Chiajna?

Uite ce aveam noi aici, la o aruncătură de băţ, în Chiajna şi noi nu am ştiut. De parcuri ştiam pentru că s-au făcut vreo 5 numai în ultimii ani şi toate sunt „dotate” cum puţine parcuri din Bucureşti sunt. Dar de o mini Grădină Zoologică nu ştiam că există. Până azi, când mi-am dus fetele.

Noi plecasem să ne jucăm într-unul dintre parcuri dar apoi am nimerit la Grădina Zoologică. Dacă aveţi drum prin Chiajna, merită să faceţi o oprire. Grădina Zoologică este fix în spatele Stadionului Chiajna.

 

Comments (5)
  • Multzam de recomandare. Chiar am trecut zielele aceastea prin zona si habar nu am avut ca au mai nascocit si asa ceva. Initial am crezut ca au mutat gradina zoo din baneasa langa lac :)) Cand o muta si pe aia … dai de veste :))

  • Cu placere 🙂

  • Gradina zoo din Chiajna este superba, am fost acolo de multe ori, au adus recent animale noi, au creat conditii extraodinare de sedere pentru animale, se vede ca este preocupare si dragoste pentru animale . Felicitari Chiajna !

  • Interesant, dar uitati aici: http://www.antena3.ro/romania/noua-gradina-zoologica-a-bucurestiului-un-parc-de-tip-savana-va-fi-gata-in-doi-ani-58967.html cam ce trebuia sa fie inca din 2010. Proiectul se pare ca a fost abandonat sau ca multe altele zace pe masele alesilor nostri care nu se prea obosesc cu munca si prezenta la serviciu.

    • Să ştii că am auzit de proiectul ăsta. Inclusiv de construcţia unui Circ în zona asta. Aşa să fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.