1st oct.

#construim – o echipă frumoasă la Cupa Bloggerilor

După prima ediţie a Cupei Bloggerilor la Fotbal, din martie 2011, de la Braşov, am lipsit de la următoarele două dar nu şi de la cea de-a 4-a, de la Bucureşti, din week-end-ul trecut. 8 echipe au participat la Cupa Bloggerilor din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Republica Moldova.

IMG-0823Cum s-au desfăşurat ostilităţile, cine cu cine a jucat, câştigători, medaliaţi etc găsiţi pe cupa.sportmeet.ro. Eu o să spun, pe scurt, povestea noastră, a echipei #construim.

#construim este un fenomen care ţine de 3 ani, protagoniştii lui fiind o mână de bloggeri inimoşi, proiect născut din dorința de a-i ajuta pe cei de la Habitat for Humanity, o mişcare non-profit care construieşte şi reabilitează locuinţe pentru familii defavorizate din întreaga lume.

#construim s-a numit şi echipa noastră de la Cupa Bloggerilor, împreună convenind ca la fiecare gol marcat să donăm o sumă de bani pentru cauza de mai sus. Nu am dat multe goluri, nici suma strânsă nu a fost foarte mare. Gestul a contat.

Ne-am simţit şi ne-am completat foarte bine în teren, noi cei 9 #construim, iar la final am urcat pe podium, pe locul 3, la egalitate cu timişorenii de la Ora Sportivă. Personal m-au ţinut foarte bine genunchii, au stat aproape unul de altul şi nu am avut accidentări. Febra diabolică de după nu se pune, că e normal să ai după pauza pe care am făcut-o. Deci, ne-am descurcat onorabil, zicem noi.

Am întrebat la început dacă nu e şi vreun meci de oldboys în competiţie şi mi s-a spus că nu, aşa că am jucat şi printre puştani cu demaraj şi frâne mai bune ca ale mele dar m-am ţinut bine. Merită reluată mişcarea.

După cum se obişnuieşte, să mulţumim şi noi cuviincios organizatorilor SportMeet.ro, sponsorilor  şi partenerilor ,,,si.

Mulţumesc, Cezar pentru că te-ai gândit la noi, ne-ai organizat şi ne-ai ţinut aproape. Mulţumim, Vlad pentru minunatul echipament.

Câteva poze relevante 🙂

Comments (2)
  • Sunt mandru de tine!

  • […] portar care să-ți închidă poarta, de un fundaș tehnic care te ajută cu logo-ul echipei, un fundaș care să fie stâlpul apărării, un alt fundaș care să fie gata să dea totul pentru echipă, un […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.