1st oct.

#construim – o echipă frumoasă la Cupa Bloggerilor

După prima ediţie a Cupei Bloggerilor la Fotbal, din martie 2011, de la Braşov, am lipsit de la următoarele două dar nu şi de la cea de-a 4-a, de la Bucureşti, din week-end-ul trecut. 8 echipe au participat la Cupa Bloggerilor din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara şi Republica Moldova.

IMG-0823Cum s-au desfăşurat ostilităţile, cine cu cine a jucat, câştigători, medaliaţi etc găsiţi pe cupa.sportmeet.ro. Eu o să spun, pe scurt, povestea noastră, a echipei #construim.

#construim este un fenomen care ţine de 3 ani, protagoniştii lui fiind o mână de bloggeri inimoşi, proiect născut din dorința de a-i ajuta pe cei de la Habitat for Humanity, o mişcare non-profit care construieşte şi reabilitează locuinţe pentru familii defavorizate din întreaga lume.

#construim s-a numit şi echipa noastră de la Cupa Bloggerilor, împreună convenind ca la fiecare gol marcat să donăm o sumă de bani pentru cauza de mai sus. Nu am dat multe goluri, nici suma strânsă nu a fost foarte mare. Gestul a contat.

Ne-am simţit şi ne-am completat foarte bine în teren, noi cei 9 #construim, iar la final am urcat pe podium, pe locul 3, la egalitate cu timişorenii de la Ora Sportivă. Personal m-au ţinut foarte bine genunchii, au stat aproape unul de altul şi nu am avut accidentări. Febra diabolică de după nu se pune, că e normal să ai după pauza pe care am făcut-o. Deci, ne-am descurcat onorabil, zicem noi.

Am întrebat la început dacă nu e şi vreun meci de oldboys în competiţie şi mi s-a spus că nu, aşa că am jucat şi printre puştani cu demaraj şi frâne mai bune ca ale mele dar m-am ţinut bine. Merită reluată mişcarea.

După cum se obişnuieşte, să mulţumim şi noi cuviincios organizatorilor SportMeet.ro, sponsorilor Orange Romania şi partenerilor CanyonAqua CarpaticaHeinekenEditura Litera si Federatia Romana de Rugby.

Mulţumesc, Cezar pentru că te-ai gândit la noi, ne-ai organizat şi ne-ai ţinut aproape. Mulţumim, Vlad pentru minunatul echipament.

Câteva poze relevante 🙂

Comments (2)
  • Sunt mandru de tine!

  • […] portar care să-ți închidă poarta, de un fundaș tehnic care te ajută cu logo-ul echipei, un fundaș care să fie stâlpul apărării, un alt fundaș care să fie gata să dea totul pentru echipă, un […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.