28th sept.

Același mare interes pentru Webstock 2013

Cam 30% dintre cei prezenţi ieri la Webstock îi cunoşteam sau îi recunoşteam, din online sau nu. În rest, feţe noi, majoritatea tineret, unii dintre ei chiar foarte tineri. Oare să fie din cauza mea, că nu prea am mai „ieşit” în online în ultima vreme sau poate e vorba de – cum ar spune cineva – sânge proaspăt? Cred că ambele 🙂

Oricum, interesul a rămas acelaşi pentru Webstock, indiferent de numele şi renumele invitaţilor. O sală plină chiar de la debutul conferinţei, iar pe hol a fost o forfotă pe tot parcursul evenimentului. N-am reuşit să stau şi la Gala Webstock Award dar am văzut că interesul a fost la fel de mare.

Pe scurt, câteva gânduri şi impresii despre ediţia de anul acesta a Webstock.

Cabral a fost la fel de autentic, ca întotdeauna, şi a pus punctul pe I, apropos de bălăcărelile din blogosferă. Din punctul ăsta de vedere nu îmi lipseşte deloc spiritul blogosferic. Toată lumea îşi dă cu părerea şi critică dar puţini chiar fac ceva, aduc o contribuţie sau creează ceva.

Cristina Bazavan şi pasiunea ei pentru matematică. Îmi aduc aminte că acum ceva vreme mi-a mărturisit că i-a plăcut foarte tare matematica dar până ieri nu am ştiut cât de mult. Cine ar fi crezut?

Mirela Bucovicean (Molecule F) a afirmat ieri că poţi face ceva cu succes, chiar dacă nu o faci din pasiune. Mă cam îndoiesc, mai ales dacă nu ai susţinerea cuiva. Eu spun că „pofta vine mâncând” şi poţi descoperi pasiunea pe parcurs.

Markus Lause (Vodafone Romania) ne asigură că avem cei mai buni specialişti IT. Pe lângă asta, deschiderea românilor către mobile trends plus contextul (unul dintre elementele contextului e faptul că suntem pe locul 3 în lume la viteza internetului) ne va favoriza mereu să fim o piaţă atractivă pentru noile tehnologii.

Șerban Enache (Owner & Co-fondator, Dreamstime.com) m-a impresionat prin simplitate şi autenticitate, deşi e nr 2 la nivel mondial în domeniul stock photos. Buiness-ul nu a avut nevoie de resurse externe, dezvoltându-se organic. Respect pentru viziunea şi consecvenţa lui Şerban.

Iertare că nu îi amintesc pe toţi. Ei mi-au atras atenţia.

Domnu Manafu, jos pălăria pentru organizare. Din nou.

Webstock13

Comments (1)
  • In timpul galei de premiere blogosfera a fost laudata pentru sprijinirea proiectelor fara buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.