Ca să vezi…Chinezu și-a tras emisiune

Eu nu prea mă mai uit la televizor. Poate dacă e vreun meci, ceva…Sau dacă apare fii-mea. Altfel, pentru mine TV-ul e mobilă. Nici nu am ştiut că există o televiziune care se cheamă LookTV. Mă rog, acum că ştiţi contextul, hai să vă povestesc despre ce este vorba.

Nu înţelegeam de ce prietenul Cristi, alias Chinezu, se tot dă pe la televiziuni şi era invitat frecvent la emisiuni tip talkshow-uri. Ei, bine, m’nealui fura meserie, de fapt 🙂 E clar că apariţiile frecvente l-au obişnuit cu sticla (nu la aia de bere mă refer) şi l-au călit. Dar pentru ce toate astea?

Ei bine, musiu chinezu şi-a tras propria emisiune la sus-amintita releviziune, LookTV, emisiune care cum se putea numi dacă nu „Brandu’ lu’ Chinezu„. Emisiunea urmăreşte să aducă în prim-plan, timp de o oră, poveşti ale unor persoane cunoscute din România ce ne vor arăta cum şi-au contruit brandul personal, poveşti din care, mă gândesc eu, vom avea toţi câte ceva de învăţat. Toate pe stilul lu Chinezu, mai de la peluză, cum zice el, c-aşa-i formatul.

Prima emisiune va fi luni, 23 septembrie, de la ora 22.00, apoi va continua la aceeaşi oră, în fiecare seară de marţi, miercuri şi vineri. Nu ştiu cine va fi primul invitat de marcă, sau „de firmă”, cum se specifică în promo-ul emisiunii dar sunt convins că va fi o oră de calitate.

httpv://youtu.be/NEpmIG7ltJ4

Break a leg, chinezule!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.