Îmi vând Fordul Focus

Se zice că e bine să vinzi o maşină când încă e tânără şi frumoasă, când încă e în putere şi poate fi vândută. Aşa că i-a venit vremea şi Fordului meu Focus, acum la 5 ani de la achiziţie, după un leasing cu dureri, pe alocuri. No more leasing! Pentru că ştiţi voi, plăteşti două maşini noi şi te alegi cu una veche.

Pe scurt: Fordul meu a văzut revizii şi (puţine) reparaţii doar la service-ul dealerului de unde am luat maşina, BDT Vest, dovadă fiind chiar cartea de service, sunt singurul proprietar şi are kilometri destul de puţini în 5 ani de zile: 79.000 Km.

E pe benzină, 1.600 cc, 100 CP şi e chiar un model surprinzător de fiabil, motiv pentru care o să mă orientez tot către Ford. Am schimbat la ea doar consumabile (filtre, plăcuţe, baterie, becuri) şi nu am avut reparaţii prea pretenţioase. Parcă ceva bucşe mă întreabă de sănătate dar nu e prea grav ţinând cont de kilometraj, nu? Oricum se pot schimba.

E o excelentă maşină de familie, chiar şi pentru o famile cu 4 membri, ca a noastră. Concluzionând: ne-a dus şi ne-a întors şi nu ne-a lăsat pe jos. Niciodată. Ne e greu să ne despărţim de ea, după atâta timp petrecut împreună, dar sperăm să aibă un nou proprietar la fel de grijuliu ca noi.

Dacă vreţi să aflaţi mai multe depre Fordulică al meu, aici sunt detaliile complete.

Pentru un drive test, aştept programări în zona de contact 😀

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.