În turneu cu Make

Cred (ba nu, sunt sigur) că e prima oară când merg într-un turneu de promovare a unui artist, cu concerte, autografe pe noul album lansat, reflectoare, presă online, televiziune şi tot tacâmul.

Cine e artistul? Make, desigur, care abia şi-a lansat primul său album, Hoinar prin Piaţa Matache, iar în acest week-end face o escală la a doua lui casă, adică la Gura Humorului. A doua, pentru că prima casă e Mediaşul 😀 Sper să nu se supere humorenii.

Despre noul album şi cât de mult l-am aşteptat (şi eu şi el) v-am sintetizat aici.

DreamTeamRO îl susţine pe Make în promovarea noului său album atât online cât şi sonor, la faţa locului, în concerte. În stilul nostru, evident 🙂 Aşadar, mâine dimineaţă, devreme, ne pornim spre Gura Humorului, cu haltă la Bacău şi Suceava. Era timpul să mai răsune şi alte văi de hăhăielile noastre de buhai bătrâni.

Sâmbătă dăm o raită prin Suceava şi vizităm nişte prieteni, iar la întoarcere, duminică, ne oprim – indubitabil – pe la finii noştri de la Focşani, blogării vrânceni. Se împlinesc 3 ani de DreamTeamRO dar şi 3 ani de Blogosferă Vrânceană. Sunt cu acte în regula, după cum se vede, că am avut grijă anul trecut 🙂 Am înfipt stindardu-n vie…pentru aducere aminte.

Deplasare cu sprijinul (twitt)mobil al lui Vlad Dulea, logistica lui Make şi colţul de pernă oferit de Hotel Continental din Suceava.

S-avem drum bun!

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.