La cuțitul iscusit

„La cuţitul iscusit”

Carne bună am găsit

De la mici, cârnaţi, pastramă

Păn’ la pulpe, muşchi şi slană

 

Raţă, gâscă, pui, curcan

Iepure, berbec şi porc (n-am găsit altă rimă)

Carne bună de gătit

„La cuţitul iscusit”

La cuţitul iscusit„, cel mai nou lanţ de măcelării din Bucureşti, vine cu un concept nou, acela de a găsi toate tipurile de carne la un loc, păstrând – în acelaşi timp – modul tradiţional de preparare a cărnii şi oferind chiar soluţii culinare „ready – to – cook”.  Probably the large meat offer on the market! Ăsta e sloganul care cred eu că s-ar potrivi pentru ei 🙂

În acest moment sunt deschise 3 măcelării „La cuţitul iscusit” dar până la finele anului următor reţeaua va număra 20 de unităţi. Cele 3 unităţi sunt Obor, în noua piaţă Obor Market (Str. Ziduri Moşi, nr.4), Piaţa Valea Ialomiţei (Aleea băiuţ, nr. 20) şi Piaţa Gorjului (Str Dezrobirii, nr 33). Acestea au fost deschise pe 19, 20 şi 21 decembrie.

Deşi în acest moment e vârful de vânzare pentru carnea de porc, oferta măcelăriilor „La cuţitul iscusit” e completă din punct de vedere al tipurilor de carne şi a preparatelor din carne. Pe lângă obişnuita carne de porc, pui, berbec, „La cuţitul iscusit” va aduce în galantarele sale, cât de curând, porci Mangaliţa (fără colesterol), carne proaspătă de miel românesc, găini, raţe şi curcani crescuţi în bătătură şi nu în ferme, vaci crescute special pentru carne şi vită maturată. De fapt toate produsele măcelăriei „La cuţitul iscusit” sunt preparate doar din carne şi slană, fără coloranţi şi fără conservanţi.

Pentru clienţii restaurante „La cuţitul iscusit” pune la dispoziţie carne de iepure, prepeliţe, potârnichi etc pe bază de comandă. Aşadar o soluţie foarte bună pentru restaurante ale căror meniuri pot fi influenţate de către oferta măcelăriilor „La cuţitul iscusit”.

În curând va fi disponibil şi un serviciu de comandă online cu livrare la domiciliu.

Am degustat şi eu aseară câteva dintre preparatele măcelăriei şi ce mi-a plăcut foarte mult au fost micii (inclusiv cei din pui), care sunt făcuţi cu zeamă de oase, pentru a se închega mai bine, scăricica din piept de porc şi senzaţionala frigăruie de curcan cu prune, o combinaţie ucigătoare între dulce şi sărat. Vă recomand 🙂

Am luat şi eu de la „Cuţitul iscusit” un muşchi file de porc umplut cu caşcaval, măr şi prune, doar de pus în cuptor (deja îmi plouă în gură) şi vă dau de ştire în curând cum o să fie! Poftă bună!

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.