Karaoke pentru bloggeri

Odată cu lansarea noului său site, catmusic.ro şi unei aplicaţii de karaoke pentru sistemele iOs şi Android(beta), Cat Music organizează duminică, 9 decembrie, începând cu ora 19.00, un mega-eveniment de karaoke pentru bloggeri: Blog and Roll 2012 – powered by CAT MUSIC, aflat la cea de-a 3-a ediţie.

Domnii Chinezu şi Make vor face parte din neînduplecatul juriu, atent consiliaţi de către Elvis Vlad Dulea, prietenul meu artist, şi vor tăia – ştiu eu sigur – în carne vie. Dar nu vă speriaţi, distracţia e ca şi asigurată.

Aşadar, cei care cântă în baie şi ştiu că sunt buni, dar nu-i vede nimeni, sunt invitaţi să ne încânte duminică seara în direct (şi în exclusivitate) în Route 66 (fostul Coyote Café, Calea Victoriei nr. 48-50). Sunt invitaţi şi cei care cred că ştiu să cânte, pentru că trebuie să râdem şi noi de cineva, nu? 😀

Participarea la eveniment este gratuită, indiferent dacă vrei să ne încânţi sau vrei doar să râzi de cei care cântă, din public. Cei care îşi doresc o porţie mare de karaoke, trebuie să se înscrie pe site, adică aici: blogandroll.ro, printr-un comentariu de intentie.

Hai, curaj!!

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.