Busy day

O sâmbătă încărcată cu restaurant, concert la metrou cu acousticbloggers, grătar, emoţii pentru Ana mea care a participat la un Festival Internaţional de dans la Novi Sad – Serbia şi doi ani de revistă, doi ani de retail-FMCG.ro.

Să le luăm pe rând:

Ieşirea de dimineaţă a fost iniţiativa prietenilor de la Unilever Food Solution, unde am servit ceva uşor – tot era post şi tot era…foarte de dimineaţă – adică peşte la salamandră (un cuptor deschis) cu legume la grătar. Iniţiativa se încadrează în trendul alimentaţiei sănătoase, iar Unilever propune câteva soluţii simple de a reduce cantitatea de grăsimi şi de a mânca – în general – echilibrat prin consumul de fructe, legume proaspete, ulei de măsline şi peşte.

O altă propunere pe care o face Unilever restaurantelor este de a avea un meniu nu foarte încărcat, ci un meniu cu un număr mediu de preparate, actualizat regulat cu ingrediente proaspete, de sezon.

N-aş putea să vă exprim prea bine în cuvinte experienţa culinară de sâmbătă dimineaţa de la Steack House, Pullman, un restaurant cu open chitchen, o idee care îmi place foarte mult. Mai bine vă arăt ceva poze. Aici sunt câteva făcute de către mine, iar aici sunt câteva mai de calitate.

După masă merge un concert, chiar dacă e ora prânzului, nu? În cadrul proiectului Oraşul de sub oraş, ce se desfăşoară la metroul bucureştean, Dl. Marius Matache, iniţiatorul proiectului Acoustic Bloggers (alături de Vlad Dulea) a spus că poate face un 2 în 1.

Aşa că a ieşit un Acoustic Bloggers la Metrou ce s-a desfăşurat în două părţi: una sâmbătă, la Metrou Unirii, unde am fost şi eu, şi una duminică, la Metrou Universităţii. Logistica, cu sunet şi lumină, a fost asigurată de către alţi prieteni foarte buni: Teatrul Masca.

După concert mi s-a făcut foame…din nou 😀 Păi, nu? Aşadar şi prin urmare, am organizat adhoc un grătar acasă, că tot nu mai făcusem demult. Greu, foarte greu a fost.

Tot sâmbătă am realizat că am făcut doi ani de când am lansat revista online retail-FMCG.ro, doi ani în care revista chiar a crescut frumos, iar proba de consecvenţă zic că am trecut-o, până acum, cu brio.

La finalul zilei am stat cu inima la gură, conectaţi fiind pe Facebook sau pe telefon cu delegaţia Dance World ce participa la Festivalul Internaţional Dance Fest de la Novi Sad, Serbia. A doua zi, adică duminică seara, când s-a desfăşurat Gala, aveam să aflăm o mulţime de veşti bune care s-au lăsat cu o grămadă de medalii pentru trupa Anei de dans. Dar asta într–un articol viitor pentru că sunt foarte multe lucruri de zis.

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.