Un Net Camp interactiv

Mi-a placut foarte mult anul ăsta la Net Camp. Interactivitatea a fost ingredientul principal. Nu au fost doar prezentări, ci lucru efectic, un adevărat workshop şi totul s-a derulat într-o manieră foarte relaxată. Aşa de relaxată:

Cu vodka ne-am trezit la un moment dat. După care nu-mi mai amintesc nimic 😀 Glumesc.

Cea mai antrenantă a fost sesiunea „Start-Up Now”, cu Vlad Stan amfitrion. Am lucrat pe brânci şi a fost extrem de interesant.

Şocul cel mare a fost când am intrat în sală. Lipseau scaunele!! What? Gooood move. Era după pauza de prânz şi riscam să adormim pe scaune. Fără scaune, nu. N-aveam nicio şansă. Ne-am vazut de treabă şi am fost şi foarte creativi.

Ne-am împărţit pe echipe de câte 3 sau 4 oameni, fiecare cu sarcini precise (product, tehnical şi business) şi am creat împreună o aplicatie de mobile pentru iOs 😀 Da, o aplicatie.

Se dă planşa de mai jos plus urmatoarele task-uri: profilul clientului, problema pe care o rezolvă aplicaţia şi un milion de soluţii. Se pun ideiile cap la cap, se extrag primele 3, cele mai importante, i se dă un nume aplicației si se dă la validat unui client. Din fericire am dat peste un client al dracului de pretenţios – ceea ce pentru produs e foarte bine – care ne-a mai scuturat un pic si ne-a făcut să mai luam la pilă câteva caracteristici, iar în final am pus prețul și î-am dam drumul pe piață 😀

Ce a ieșit, vedeți aici:

Echipa şi clientul (Oana):

Un exerciţiu foarte interesant. De aplicat și în alte arii de activitate, cu adaptările de rigoare.

A fost greu? Nu. A fost fun? Daaaaa.

Multumim Vlad pentru că ne-ai pus la treabă şi  mulţumim Cristi pentru întregul eveniment!

PS. Să nu uit să vă arăt noua ispravă a celor de la robofun.ro, harpa cu laser (frate):

Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.