A venit vacanțaaaaa

Nu pentru mine, ci pentru Ana mea. O săptămână de respiro. O mini-vacanţă cu puţine teme şi mult fun. Nu ne mai trezim devreme, nu mai alergăm spre şcoală de teama să nu întârziem.

Ne relaxăm un pic. Mai multe jocuri, mai mult Disney Channel. Apropos: şi acum, când scriu rândurile astea, se aude Disney Junior în surdină. E Art Attack, emisiunea ei preferată. De multe ori ne uităm împreună, după care mă roagă sa-i dau o mână de ajutor să mai construiască sau să mai picteze ceva. Unii dintre voi poate ştiţi despre ce vorbesc…

Asta se întâmplă până vine Sara de la Grădi când nu putem să mai mişcăm niciunul în front. Ea dictează programele la singurul TV rămas în casă. Şi bine că a rămas doar unul. „Vreauuuu Juniooooor!” Ok. Se conformează toată lumea, că altfel iese cu scandal 😀

Sara ştie că pe 10 octombrie o să înceapă pe Disney Channel un serial de animaţie nou, „Ciudăţeni”. Mie nu-mi prea surâde, ca multe dintre „ciudăţeniile” de desene animate de pe programele pentru copii dar m-am resemnat când am auzit că e o comedie animată simpatică.

„Cum, nu ai auzit de Ciudăţeni?” Mă întreabă Sara şi Ana. Nu, n-am auzit. Chiar titlul e foarte ciudat: ciudăţeni, nu ciudăţenii, articulat. Atunci am căutat şi am găsit câteva chestii despre noul serial. Chestii…ciudate, evident:

Ciudăţeni este localizat la vest de ciudat, puţin la est de sinistru şi întotdeauna la nord de normal, într-un nou serial de comedie care îi urmăreşte pe gemenii Dipper şi Mabel Pines trimişi să îşi petreacă vara cu excentricul lor Unchi Stan într-un oraş îndepărtat din nord-vest unde nimic nu e ceea ce pare a fi.

Umorul excentric din „Ciudăţeni” a captivat deja audienţele din SUA, ocupând prima poziţie în topul programelor de desene animate din intervalul său orar, în rândul copiilor între 2-11 ani şi adolescenţilor între 9-14 ani.

A atras 3,55 milioane de telespectatori în total şi, cu siguranţă, va lua cu asalt şi România. Cu invitaţi speciali din rândul vedetelor, cum ar fi Coolio şi Larry King, serialul prezintă experienţele aventurierului înnăscut, Dipper şi optimistei pline de energie, Mabel, în timp ce se luptă cu misterele iminente care pândesc în noul lor oraş, Ciudăţeni. Când cei doi fraţi gemeni descoperă un jurnal secret, încep să observe particularităţile oraşului şi, aflându-se amândoi într-o situaţie fără scăpare în micuţul orăşel izolat, îşi dau repede seama că au nevoie unul de celălalt pentru a investiga secretele locale.

Creat şi produs de Alex Hirsch (Viaţa în Acvariu, The Marvelous Misadventures of Flapjack) care s-a inspirat din propriile sale aventuri cu sora sa geamănă, serialul îi prezintă pe Jason Ritter (Parenthood) şi Kristen Schaal (Toy Story 3, 30 Rock) în rolurile principale.

Noul serial de desene animate va avea premiera în data de 10 noiembrie, la ora 10:30, la Disney Channel. Să vedem despre ce e vorba. Distracţie plăcută!

Comments (2)
  • He, he! Ce bine de voi! La noi desi a venit vacanta programul nu s-a schimbat deloc. Aceeasi ora de desteptare, aceeasi ora de iesire din casa, aceeasi ora de intrare in casa. Deci a venit vacantaaaa 🙂
    Cat despre „Ciudatenii” … cred ca nu-l voi rata tinand cont ca nu am mai pus mana pe telecomanda de vreo 2 saptamani, timp in care urmaresc cu interes alaturi de fii-mea toate serialele de pe Cartoon, Nickelodeon, Disney, JimJam etc etc.

    • Bun asa :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.